Podgrzewane fotele
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- tbrally
- Mały gagatek
- Kontakt:
Podgrzewane fotele
Mam u siebie podgrzewane fotele
ostatnio zauważyłem, że ich działanie się opóźniało aż na dzień dzisiejszy już się nie załącza tzn nie grzeje mnie w tyłeczek
fotel pasażera działa
w międzyczasie zauważyłem też, że regulacja mocy grzania także nie działała jedynie włączała
w ostatnim etapie zauważyłem, że grzanie miało miejsce głównie (o ile nie tylko) z lewej strony (pod mym udem) i to na tyle mocno, że musiałem po prostu wyłączać
gdzie szukać przyczyny ?
ostatnio zauważyłem, że ich działanie się opóźniało aż na dzień dzisiejszy już się nie załącza tzn nie grzeje mnie w tyłeczek
fotel pasażera działa
w międzyczasie zauważyłem też, że regulacja mocy grzania także nie działała jedynie włączała
w ostatnim etapie zauważyłem, że grzanie miało miejsce głównie (o ile nie tylko) z lewej strony (pod mym udem) i to na tyle mocno, że musiałem po prostu wyłączać
gdzie szukać przyczyny ?
-
- Forum Master
Jak jest problem i nie grzeje bądź grzeje ale nie na całej swojej powierzchni to matę trzeba wymienić (uległa przepaleniu) i po problemie.
Ostatnio zmieniony czw sty 07, 2010 01:34 przez poolak2006, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=68357 tu masz jak kolega greg montował sobie podgrzewanie siedzeń
Ostatnio zmieniony czw sty 07, 2010 01:48 przez poolak2006, łącznie zmieniany 1 raz.
- tbrally
- Mały gagatek
- Kontakt:
i taka podpowiedź jest memu sercu milszaOli pisze:nie trzeba wymieniać maty, miernik w łapkę i sprawdzasz obwód w miejscu przepalenia rozcinasz ten materiał, łączysz kabelki i znowu masz ciepło w d.... robiłem już tak 2 fotelepoolak2006 pisze:to matę trzeba wymienić
jak zrobię to dam znać co i jak