Nie odpala na bezynie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie odpala na bezynie
Witam mój golf strajkuje a mianowicie nie odpala na benzynie na lpg pali od razu...ciśnienie pompka paliwa daje dobre co może być?immobilizer ?gdzie go szukać i czy jest rozwiązanie? miałem kiedyś tak z lanosem ..(pech)...
oglądałem już wtyczki i nadal nic nie działa:(co to może być macie pomysły?
[ Dodano: 19 Lut 2010 22:06 ]
widziałem w centralce nadpalony jeden styczek ale czy to może być to?
[ Dodano: 20 Lut 2010 18:21 ]
zmieniłem centralkę gazu i nadal to samo..samochód w ogóle nie reaguje na benzynie jakby jej w ogóle nie było.paliwo do silnika dochodzi normalnie.(ile barów musi myć przy moim silniku?
Skrzynka bezpiecznik ostatnio tam coś przeskakiwało strzykało .ma ktoś opis tej skrzynki?może jakiś przekaźnik padł całkowicie?
Help!!
[ Dodano: 19 Lut 2010 22:06 ]
widziałem w centralce nadpalony jeden styczek ale czy to może być to?
[ Dodano: 20 Lut 2010 18:21 ]
zmieniłem centralkę gazu i nadal to samo..samochód w ogóle nie reaguje na benzynie jakby jej w ogóle nie było.paliwo do silnika dochodzi normalnie.(ile barów musi myć przy moim silniku?
Skrzynka bezpiecznik ostatnio tam coś przeskakiwało strzykało .ma ktoś opis tej skrzynki?może jakiś przekaźnik padł całkowicie?
Help!!
Damian797, poczytaj http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=302463 i http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=302058. Mam podobny problem i jest tu kilka podpowiedzi.
Obecnie jestem na etapie założenia u gazownika przekaźnika, który będzie resetował ustawienia ECU - w poniedziałek będzie to robione, więc wtedy zobaczymy czy pomoże. Jak coś, to napiszę. Pozdro.
Obecnie jestem na etapie założenia u gazownika przekaźnika, który będzie resetował ustawienia ECU - w poniedziałek będzie to robione, więc wtedy zobaczymy czy pomoże. Jak coś, to napiszę. Pozdro.
Ostatnio zmieniony sob lut 20, 2010 21:58 przez przem_uc, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: