Witam!
Dostalem przednie reflektory firmy Morette do mk3,
ktore nie maja wejscia na koste tylko bezposrednio mozna je podpiac pod zarowki H4 i H1
Kolega Rydzu napisal mi ze pod ramki od tych reflektorow podejda soczewki H1 od BMW E32/34. Obecnie mam na aucie Hella H4. I teraz moje pytanie jesli juz bede mial H1 + H1 w tym na soczewkach ksenon to co mam zronic zeby miec swiatla drogowe w tych bez soczewek. Z gory dzieki za odpowiedzi bo srednio ogarniam temat
Reflektory Morette H4 + H1
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Reflektory Morette H4 + H1
Ostatnio zmieniony sob lut 20, 2010 12:49 przez aloha, łącznie zmieniany 1 raz.
aloha, nie do końca zrozumiałem - masz h4, a chcesz mieć h1 na soczewce na mijania, i h1 na drogowych bez soczewki? no to wybadaj który plus w obecnych lampach odpowiada za mijania, a który za drogowe (żarówka h4 ma 3 wyjścia - trzecie to masa), i plus od mijania puść przez przetwornice na żarnik pod soczewką, a plus drogowych na żarówke h1 która jest bez soczewki. Żeby mijania nie gasły po włączeniu długich, musisz zrobić małą zworke w skrzynce
Ostatnio zmieniony sob lut 20, 2010 14:06 przez Shmatan, łącznie zmieniany 1 raz.