Problem z gazem gaśnie przy hamwaniu i muli
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z gazem gaśnie przy hamwaniu i muli
Witam mam problem ponieważ jak hamuje gaśnie mi na gazie a jak przyspieszam to go muli.
na benzynie wszystko ok. tydzień temu była robiona regulacja gazu wymiana filtra gazu i powietrza i gazownik powiedział ze ok. więc w czym jeest problem.
na benzynie wszystko ok. tydzień temu była robiona regulacja gazu wymiana filtra gazu i powietrza i gazownik powiedział ze ok. więc w czym jeest problem.
dany... pozdro..
- Shadows777
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam , mialem podobny problem w moim mk2 te same objawy na gazie a na benzynie bylo wszystko ok , mechanik mi powiedzial ze to wina zaplonu niewypala do konca paliwa i trzeba bylo go ustwaic
moja BYŁA zabawka...
viewtopic.php?t=236526" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?t=236526" onclick="window.open(this.href);return false;
ja na swoim parowniku posiadam dwie jedna z góry tak jakby w takim dołku koloru złotego a druga z boku czarna . nie wiem którą za bardzo pokrecic zybym nie wybuchnął czasami
[ Dodano: 17 Mar 2010 19:15 ]
i jak
[ Dodano: 17 Mar 2010 20:45 ]
podkreciłem ta czarna i troche jakby lepiej jutro potkrece jeszcze troszke i zobaczymy
[ Dodano: 17 Mar 2010 19:15 ]
i jak
[ Dodano: 17 Mar 2010 20:45 ]
podkreciłem ta czarna i troche jakby lepiej jutro potkrece jeszcze troszke i zobaczymy
dany... pozdro..
takie cos
ino zamiast na niebiesko pisać pisze na czerwono asterik
[ Dodano: 17 Mar 2010 21:02 ]
a dokładniej
i którą srubką pokręcić żeby było dobrze
ino zamiast na niebiesko pisać pisze na czerwono asterik
a dokładniej
i którą srubką pokręcić żeby było dobrze
Ostatnio zmieniony śr mar 17, 2010 21:59 przez danel01, łącznie zmieniany 1 raz.
dany... pozdro..
- Paweł Marek
- V.I.P.
danel01, nic nie majstruj wracaj do gazownika niech poprawia. Srubkę mozna ciut wykręcić ale to wpłynie tylko na to że może nie będzie gasł po zdjęciu nogi z gazu. Na moc silnika od obciążeniem wiele to nie wpłynie. Trzeba interfejsu, komputera i programu oraz wiedzy.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.