Kluczyk scyzoryk
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kluczyk scyzoryk
Witam mam dwa pytanka odnośnie kluczyka tzw scyzoryka pytanko pierwsze ponieważ orginalne logo vw które jest na tym kluczyku zdarło mi sie i teraz kluczyk wyglada nie ładnie czy tą blaszkę okrągła która teraz mi została da sie jakoś wyjąć żeby założyć nowe logo bo jeśli nawet teraz na tą blaszkę założe nowe logo to ono i tak nie będzie sie trzymać a myśle o takim logo http://www.allegro.pl/item991684838_vw_ ... aczek.html no chyba że ktoś ma inny pomysł i drugie pytanie jak rozebrać wogóle ten kluczyk czy moze ktoś ma jakis schemat jak to zrobić z góry dzięki za wszelkie informacje
Niekoniecznie..marcin999 pisze:Powinno być samoprzylepne.
Ja kupowałem na allegro i dostałem gołe znaczki, więc do kluczyka poszło na kropelkę
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
To widać w ASO dają samoprzylepnemarcin999 pisze:Kamel, Ja mialem org. i było samoprzylepne, a te z allegro to nie wiem, ale mniejsza o to z tym to sobie każdy poradzi.
Spox
Może to Ci pomoże:Coolktos pisze:Wie ktoś jak go "otworzyć" ?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Witam, mam problem ze swoim kluczykiem. Wyłamał się ten mechanizm trzymający grot i chciałem go wymienić. Jednak po rozebraniu kluczyka na na pierwsze dwie części, dalej sobie nie mogę poradzić. Potrzebuję rozbrać tą część zaznaczoną jako 2 na pierszym rysunku. Czy ona jest jakość sklejona, czy tylko na zatrzaski siedzi?
- pilotozyrysa
- Nowicjusz