skrzynia biegów golf 2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
skrzynia biegów golf 2
mam golfa 2 rocznik 1987,silnik 1,6b.Mam pytanie w sprawie skrzyni biegów,jaki to model i czy warto ją remontować czy od razu szukać drugiej.Jest to skrzynia 5-biegowa.
- Red Spider
- Mały gagatek
Re: skrzynia biegów golf 2
remontowanie ??? to zalezy w jakim jest stanie ??? jak kupisz inna na szrocie to tez moze byc podobna do twoja !!!splawik pisze:mam golfa 2 rocznik 1987,silnik 1,6b.Mam pytanie w sprawie skrzyni biegów,jaki to model i czy warto ją remontować czy od razu szukać drugiej.Jest to skrzynia 5-biegowa.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witam wszystkich forumowiczów
Jestem nowy na tym forum więc proszę o wyrozumiałość
Widzę, że temat jest o skrzyni biegów więc pomyślałem, że napiszę tutaj.
Otóż mój problem jest taki, że mam Golfika 2 silnik 1.6 jest to moje pierwsze autko i chciałbym nim długo pojeździć bo nie stać też mnie na inne droższe
A problem jest mianowicie taki, że kiedy jadę obojętnie z jaką prędkością to trzaska mi z lewej strony wiem, że to jest coś ze skrzynią. Drga mi jeszcze lewarek zmiany biegów i chciałbym się dowiedzieć gdzie mógłbym tanio kupić bądź zregenerować taką skrzynie ??
Dodam, że jestem ze śląska
Dziękuje z góry za pomoc i pozdrawiam
Jestem nowy na tym forum więc proszę o wyrozumiałość
Widzę, że temat jest o skrzyni biegów więc pomyślałem, że napiszę tutaj.
Otóż mój problem jest taki, że mam Golfika 2 silnik 1.6 jest to moje pierwsze autko i chciałbym nim długo pojeździć bo nie stać też mnie na inne droższe
A problem jest mianowicie taki, że kiedy jadę obojętnie z jaką prędkością to trzaska mi z lewej strony wiem, że to jest coś ze skrzynią. Drga mi jeszcze lewarek zmiany biegów i chciałbym się dowiedzieć gdzie mógłbym tanio kupić bądź zregenerować taką skrzynie ??
Dodam, że jestem ze śląska
Dziękuje z góry za pomoc i pozdrawiam
- wieslaw608
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt: