problem z wrzucaniem biegów Golf III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
- ultradźwięk
- Ma gadane
- Kontakt:
Panowie ja mam troszke inny problem ale tez dotzczy biegow.
Jedynka oczywiscie ciezko wchodzi ale to juz pomijam bo zalezy od dnia.
Ostatnio mialem trase 500 km i po pokonaniu jakichs 400 km jak jechalem na 4 to dobiegal taki dziwny dzwiek(jakby ciche piszczenie) po docisnieciu lewarka do dolu ustawal. Nadmienie tylko ze dzialo sie to tak do 2800 obrotow potem znikalo. Nawet jak nie dociskalem. Jakos dojechalem i po dluzszym postoju juz tego prawie nie ma (choc zdarzy sie jak mam za male obroty - lecz to nie jest zadne klekotanie czy cos takiego). Dodam ze biegi wchodza lekko oprocz jedynki.
Moze cos z olejem? Ale jak sie sprawdza olej w skrzyni?
Z gory dzieki i pozdrawiam
Jedynka oczywiscie ciezko wchodzi ale to juz pomijam bo zalezy od dnia.
Ostatnio mialem trase 500 km i po pokonaniu jakichs 400 km jak jechalem na 4 to dobiegal taki dziwny dzwiek(jakby ciche piszczenie) po docisnieciu lewarka do dolu ustawal. Nadmienie tylko ze dzialo sie to tak do 2800 obrotow potem znikalo. Nawet jak nie dociskalem. Jakos dojechalem i po dluzszym postoju juz tego prawie nie ma (choc zdarzy sie jak mam za male obroty - lecz to nie jest zadne klekotanie czy cos takiego). Dodam ze biegi wchodza lekko oprocz jedynki.
Moze cos z olejem? Ale jak sie sprawdza olej w skrzyni?
Z gory dzieki i pozdrawiam