POMOCY: Czy serwo możę podstawiać hamulce? Bo sie grzeją i nawet jush wszystko piszzy jak w nysie od przegrzania. Próbowałem wszystkiego: wymienione klocki, przetoczone tarcze, wymienione przewody elastyczne... Dziś rozebrałem pompe, nic tam nie znalazłem wymieniłem tylko w niej wszystkie uszczelki. Gdzieś na forum znalazłem że za grzanie przodu jest też odpowiedzialny słaby tył... ale w sumie tył też mi sie podstawia bo sprawdzam i też sie grzeje poza tym słychać z tyłu telikatny brzęk - jakby jeździć palcem po krawędzi słoika.... jak troszke zaciągnąć ręzcny brzęk przechodzi... zostaje serwo. Ktoś mi mówił że serwo działa albo nie... więc: Czy to może serwo podstawiać hamulce??? a ten zawoek zwrotny z dwoma łepkami zieolnymi?? bo ostatnio jak grzebałem to urwałem jeden łepek i dostaje sie tam powietrze. Serwo dziala alewolniej. Moze ten chromolony zaworek ustawia większe ciśnienie niż to potrzeba:???
pozdrawiam
[ Dodano: Sro Sie 02, 2006 23:22 ]
Dodam że zaciski zdejmowałem pare razy. śą wyczyszczone na zerwo u wszystkie broczki poszlifowane i prowadnice też
serwo passat POMOŚCI!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP