Interfejs diagnostyczny - jaki wybrać ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam, proszę o pomoc w wyborze interfejsu diagnostycznego:
- model auta: Touran 1.4TSI benzyna + cng fabryczne
- rocznik: koniec 2009r.
- chciałbym odczytać błędy i sprawdzić co jest przyczyną nierównej pracy silnika na gazie (wyświetla przy tym kontrolkę o niesprawności w układzie wydechowym, lecz to będzie co innego - teraz potrzebuje programu do sprawdzania co się dzieje jak będę coś wymieniał)
- kwotę jaką mniej więcej chcę przeznaczyć: w ogóle nie wiem ile to może kosztować dlatego czekam na wasze propozycje... (może się okazać iż zrezygnuję i pojadę do mechanika)
- chciałbym odczytać błędy i sprawdzić co jest przyczyną nierównej pracy silnika na gazie (wyświetla przy tym kontrolkę o niesprawności w układzie wydechowym, lecz to będzie co innego - teraz potrzebuje programu do sprawdzania co się dzieje jak będę coś wymieniał)
- kwotę jaką mniej więcej chcę przeznaczyć: w ogóle nie wiem ile to może kosztować dlatego czekam na wasze propozycje... (może się okazać iż zrezygnuję i pojadę do mechanika)
-
- Nowicjusz
Re: Interfejs diagnostyczny - jaki wybrać ?
Tylko vcdssbodziom777 pisze:Witam, proszę o pomoc w wyborze interfejsu diagnostycznego:
Ostatnio zmieniony pn lis 05, 2012 10:29 przez serwer20082009, łącznie zmieniany 2 razy.
Szukam interfejsu diagnostycznego do golf iv 1.6 16v z 2000r. Potrzebny do kasowania błędów, odczytu temp itp. Od czego zacząć (od zera)?
z góry dzięki za każdą pomoc.
-
- Nowicjusz
Vag KKL 20zł na allegro.omen87 pisze:Szukam interfejsu diagnostycznego do golf iv 1.6 16v z 2000r. Potrzebny do kasowania błędów, odczytu temp itp. Od czego zacząć (od zera)?
witam. mam pytanko na ktore szybko potrzebuje odpowiedzi. dostalem propozycje nawiazania wspolpracy.... musze tylko zakupic fejsa. ogolnie chodzi o niemiecki marki samochodow powyzej 2005 roku i samochody terenowe... czy ten fejs http://viaken.pl/pl/diagnoza-mercedes/s ... temow.html" onclick="window.open(this.href);return false;
poradzi sobie z takimi autami ?? posiada go moze ktos ?? albo niech poleci jakis dobry fejsik do 2000zl... chodzi o kasowania bledow, korekcje licznika.... itp....
poradzi sobie z takimi autami ?? posiada go moze ktos ?? albo niech poleci jakis dobry fejsik do 2000zl... chodzi o kasowania bledow, korekcje licznika.... itp....
riccardoa pisze:Tak.Do IV wystarczy.golf3dawid pisze:Coś takiego będzie dobre ? http://allegro.pl/kb1-kabel-interfejs-v" onclick="window.open(this.href);return false; ... 48033.html
Nawiązując taki kabelek do moich VW będzie pasował
- VW GOLF MK3 VARIANT 1.9 TDI 110 KM
- VW PASSAT B5 FL VARIANT 1.9 TDI 130 KM
- SUZUKI SV 650S 82 KM
- VW PASSAT B5 FL VARIANT 1.9 TDI 130 KM
- SUZUKI SV 650S 82 KM
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
Tak.karoolo pisze:riccardoa pisze:Tak.Do IV wystarczy.golf3dawid pisze:Coś takiego będzie dobre ? http://allegro.pl/kb1-kabel-interfejs-v" onclick="window.open(this.href);return false; ... 48033.html
Nawiązując taki kabelek do moich VW będzie pasował
ponawiameFIeLiPeO pisze:witam. mam pytanko na ktore szybko potrzebuje odpowiedzi. dostalem propozycje nawiazania wspolpracy.... musze tylko zakupic fejsa. ogolnie chodzi o niemiecki marki samochodow powyzej 2005 roku i samochody terenowe... czy ten fejs http://viaken.pl/pl/diagnoza-mercedes/s ... temow.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- LoLs
- Forum Master
- Auto: bmw
- Kontakt:
do błędów będzie dobry a co do korekcji to licznika to polecam programator
[URL=https://meettomy.site]Sexy Womans in your town[/URL]
Jaki niedrogi Interface polecicie do Nr nadwozia vv Golf 5
1.9 TDI 105 KONI 2004r.
1.9 TDI 105 KONI 2004r.
-
- Nowicjusz
Tylko VCDS polecam! http://www.vcds.pl" onclick="window.open(this.href);return false;kryniu777 pisze:Jaki niedrogi Interface polecicie do Nr nadwozia vv Golf 5
1.9 TDI 105 KONI 2004r.
Ostatnio zmieniony pn lis 05, 2012 10:23 przez serwer20082009, łącznie zmieniany 1 raz.
- bartez
- JVC KLIKA
- Kontakt:
Witam !
Gdzie we Wrocławiu mogę kupić złacze diagnostyczne VAG ?
Gdzie we Wrocławiu mogę kupić złacze diagnostyczne VAG ?
serwer20082009 pisze:Tylko VCDS polecam!kryniu777 pisze:Jaki niedrogi Interface polecicie do Nr nadwozia vv Golf 5
1.9 TDI 105 KONI 2004r.
Mogę prosić link z allegro.
P.s czy program Polski Vag 2.5 będzie współpracował tym kablem - czytałem, że nie jest najlepszy ale legalną wersję można mieć za grosze, a nie chce pirata.
Można polskim vagiem odczytywać błędy, podejrzeć pracę silnika, sondy? aktywować światła do jazdy dziennej?
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
Na allegro raczej nie znajdziesz.kryniu777 pisze:Mogę prosić link z allegro.
Niekryniu777 pisze:P.s czy program Polski Vag 2.5 będzie współpracował tym kablem
Na pewno niekryniu777 pisze:Można polskim vagiem odczytywać błędy, podejrzeć pracę silnika, sondy?
Jeśli ci się w ogóle połączykryniu777 pisze:aktywować światła do jazdy dziennej?