[MK II] zimny gaśnie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
- Kontakt:
[MK II] zimny gaśnie
Mam problemy z rana z odpaleniem auta niby chce ale nie może zapalić. Jak juz odpali to gaśnie przy ruszaniu (chyba że rusze z piskiem opon). Co to może być myślałem może o zapchanych dyszach. Aha silnik 1,6 + LPG
Re: [MK II] zimny gaśnie
a kiedy wymieniales kable i świece? teraz sie robi wilgotno , normalna sprawa - nie pali na wszytkie gary . a jak juz odpali to pewnie chodzi jak traktor a w poludnie odpala normalnie.PAWEL89 pisze:Mam problemy z rana z odpaleniem auta niby chce ale nie może zapalić. Jak juz odpali to gaśnie przy ruszaniu (chyba że rusze z piskiem opon). Co to może być myślałem może o zapchanych dyszach. Aha silnik 1,6 + LPG
nie ignoruj kabli - duzo ludzi tak wlasnie robi , a jeszcze jak masz lpg to elektryka jest mega istotna . w golfie praktycznie nie ma sie co zjebać tam z elektryki pada tylko sonda , czujnik ,swiece,kable - reszta to kwestia mechaniczna . ja sie nauczylem szanowac elektryke jak mialem renówke - to byl dopiero samochód - samochód zagadka.
pozdrawiam