MK2 stuka przy zimnym silniku błagam pomozcie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mam wielkom prosbe poniewaz kocham swojego golfika mam problem.Gdy odpale swojego golfika stuka mi cos pod silnikiem ale to tylko jakies dwie max 3 sekundy , dziejej sie to podczas gdy silnik jest zimny. Myslalem ze to panewki , wymienilem olej ale co dalej ????
pozdro dla posiadaczy mk
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
chcialem przeprosic za nie przeczytanie regulaminu.Zlokalizowalem ten stukot wiec jest on z gory silnika wiec to beda pewnie popychacze tylko ile wymiana kosztuje łacznie z robota ?Z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi bardzo mi pomogliscie
pozdro dla posiadaczy mk
wielkie dzieki za odpowiedzi bardzo mi pomogly przynajmniej wiem na czym stoje .Dowiedzialem sie ze szklanki + robocizna to ok 400 zeta hm troche duzo wiec cyba narazie nie bede tego robil gorzej jak zacznie stukac non stop. Pjytanie czy ktos z woj slaskiego zrobilby mi to za mniejszom kase bo ja na mechanice sie zbytnio nie znam i drugie pytanie czy jesli wlalbym jakis taki preparat dla polepszenia pracy silnika czy by sie polepszylo czy nie ??? Z gory dzieks na odpowiedzi
pozdro dla posiadaczy mk
mam chyba to samo.... ale w bardziej zaawansowanym stopniu. kiedys tam bylo wlasnie kilka sek stuku i przechodzilo... ale od jakiegos czasu to stukanie - a raczej cykanie - pojawia sie na dluzszy (cyka sobie...daje gazu - cykanie przyspiesza, ale po zdjeciu nogi z gazu juz jakmni mniej cyka... ale nie przechodzi - dopiero po jakims czasie jazdy przechodzi)
czyli ok 400zl ?:(:( ktos taniej zrobi?:>
czyli ok 400zl ?:(:( ktos taniej zrobi?:>
===slucham tylko najlepszej muzy, jezdze autem najlepszej marki===
(O===vw===O)
(O===vw===O)
- Paweł Marek
- V.I.P.
hmmm
nio i teraz nie wiem co robic z tym fantem . Pewnie to bede musial zrobic bo wkoncu cos mi sie rozsypie i bedzie wiekszy problem ale narazie bede musial jezdzic z tym .Dzieki za pomoc i chyba znlalazlem znajomego co mi to zrobi za mniejszom kase dam znac V Gdzie moge dostac nadkola plastkiowe i za jakom cene pozdro all
pozdro dla posiadaczy mk