ale dzieje sie tak tylko podczas wilgoci. jak jest sucho to pali normalnie. dzięki.suaweq pisze:może cewka ??
nie daje prundu na świece
kręcic kreci i nie pali
MK3 nie zapala podczas wilgoci
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
normalna cena !!!!!! w ramach sprostowania cewka z poloneza???????dziwne bo tam jest moduł a cewka jest owszem ale pasuje jedynie do łady samary i poza tym do fiata 125p w vw cewka to nic innego jak tranformator wysokiej mocy a w polonezie jest kondensator( katalityczny )suaweq pisze:boscha krzykneli mi 350 z
- Paweł Marek
- V.I.P.
cewka do trójki to jest połączony w jednej obudowie moduł wzmocnienia z cewką. Do dwójki jest sama cewka a moduł jest na podszybiu po lewej stronie. To tak dla jasności.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
miałem podobny problem, jak sucho palił bez problemu jak mokro gasł po 300 m.
po 10 min palił i tak wkoło.wymieniłem świece, kopułkę, przewody i nic.dopiero metoda na spryskiwacz dała rezultaty spryskiwałem wodą na pracującym silniku wszystkie newralgiczne punkty i wyszło była to cewka zapłonowa.teraz śmiga w największy deszcz.
po 10 min palił i tak wkoło.wymieniłem świece, kopułkę, przewody i nic.dopiero metoda na spryskiwacz dała rezultaty spryskiwałem wodą na pracującym silniku wszystkie newralgiczne punkty i wyszło była to cewka zapłonowa.teraz śmiga w największy deszcz.
- maciek 1.8
- Mały gagatek
- Kontakt: