POMÓŻCIE JUŻ NIE WIEM CO MOŻE BYĆ NIE TAK MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
POMÓŻCIE JUŻ NIE WIEM CO MOŻE BYĆ NIE TAK MK3
Panowie olej w moim golfiaczku zrobił się koloru kawy z mlekiem a w zbiorniku płynu chłodzącego ubyło. Wymieniłem uszczelke pod głowicą (głowica sprawna nie pęknieta). Przejechałem od naprawy jakieś 300 km i znowu jest to samo może ktoś wie gdzie szukać przyczyny.
TUTENHAMON
-
- Turbo Inside
- Kontakt:
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON
u mnie było podobnie pod korkiem od oleju zrobił się zółto-zielony szlam taki sam był na bagnecie wymieniłem uszczelka i faktycznie z jednej strony była lekko rozwalona, głowicy nie trzeba było planować, i teraz mam na korku delikatny biały osad który znika jak silnik złapie temperature ale mój problem polega natym ze wywala mi płyn ze zbiorniczka wyrównawczego podobno jest to wina walnietego korka od zbiorniczka i tu moje pytanie jak można sprawdzić czy korek ten jest sprawny czy nie ????
- TUTENHAMON
gadalem z komplem on mowi ze raczej przez glowice sie dostaje w bloku raczej nie ma takiej morzliwosci podstawowe pytanie to przy wymianie uszczelki planowales glowice bo on mowi ze tylko tam morze sie woda do oleju dostawac wiec najlepiej tam sprawdzic no i czy nie robi sie cisnienie w zbiorniczku wyrownawczym
powodzenia
powodzenia
Golf II Fire&Ice 1,8 RP
no wlasnie moze masz juz krzywa glowice i nowa uszczelka nic nie pomogla dlatego...moze fura byla kiedys przegrzana czy cos i teraz wychodza skutki,moze wystarczy splanowac glowice,bo pekniecie cylindra hmm raczej zadko sie zdaza,ale nie wykluczone...
Golf III GTI 20 JAHRE AFN+0.216+chips niehamowany jeszcze.
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D