[mk III] Miska olejowa potrzebna ! ! ! !
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
[mk III] Miska olejowa potrzebna ! ! ! !
Witam...
przykra dla mnie wiadomosc, wczoraj rozwaliłem miske, silnik ABF, mk3 gti 16v. Wgniotła sie do środka i teraz trzaska o korbowody... podobno troche pękła, jest aluminiowa. Nigdzie nie moge dostac, niby tylko service, ale tam mówią 575zł i 7 dni oczekiwania bo z reichu coooo prosze Was o pomoc Mysle ze kolejny raz mi pomozecie, moze ktos taka akurat ma :-D Pozdrawiam !
przykra dla mnie wiadomosc, wczoraj rozwaliłem miske, silnik ABF, mk3 gti 16v. Wgniotła sie do środka i teraz trzaska o korbowody... podobno troche pękła, jest aluminiowa. Nigdzie nie moge dostac, niby tylko service, ale tam mówią 575zł i 7 dni oczekiwania bo z reichu coooo prosze Was o pomoc Mysle ze kolejny raz mi pomozecie, moze ktos taka akurat ma :-D Pozdrawiam !
Nie ważne co masz pod dupą, ważne jest to co masz nad nią...
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
zwykla stalowa wchodzi zamiennie, co najwyzej krotsze sruby do montazu...
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
chyba lepiej było by dobrać stalową używke chyba nie bedzie tak drogo. Nie wiem jak jest zgjęta i jak zniesie prostowanie. Pęknięcie mozna naprawić samemu, jesli jest to ok. 3 cm to możesz wokół peknięcia nagnieść delikatnie punktakiem tak że szczelina się zaslkepi, a potem silikonem jeszcze.Potem musisz to kontrolować.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
byłem juz na paru szrotach, i mówią mi zebym im przywiózł starą miskę. bo nie wiedzą jakie jest mocowanie, a czy podejdzie stalowa to nie wiedzą. w ciemno trudno cos dopasowac, bo mocowanie przy zawieszeniu jest inne ( belka wchodzi na miske i zależy od wygięcia). Takze kicha, w poniedziałek miska będzie ściągnięta. a od czego miska pasuje ? orientuje sie ktos ?
Nie ważne co masz pod dupą, ważne jest to co masz nad nią...
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nowa 90 zlotych stalowa kosztuje...... w podrobie:D
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT