Tata ma TT quatro a ty jeździsz golfem mk3 w dieslu. Prosze cię pogromco prędkości. A samochody nie uciekają nie wiadomo jak szybko przy takich prędkościach, a zwłaszcza jak nie są nie wiadomo jak blisko. W zyciu moze ze trzy razy przekroczyłem predkość 200km/h z czego tylko raz ja prowadziłem i na pewno nie ma różnicy zbyt wielkiej przy 200 a 280. Propo kierowania to niemiecki autobahn więc gładziutko i prosto, a poza tym na bank ma wspomaganie. A z 90km/h to chyba przesadziliściekoczyk pisze:troche mocy musi miec ale nie 700 koni i napisali ze skrzynia od audi TT quatrówki moj tata ma taka TT'ke podkrencona na 250 koni i jak wylacze ESP to ona nawet na 3 jeszcze przemieli na suchym asfalcie a gdzie taki golf 700 koni to bolid by byl i mielilby w miejscu przy takich obroach jak gosciu go kreci bez zadnych systemow ja jechalem kiedys z tata omega 187 koni 240 i audikiem sam jechalem 250 (tata byl dosc mocno pijany i krzyczal mi ******* pelna ******* dajesz ) to predkosc czuc na kierownicy ale auta z naprzeciwka az tak sie nie rozmazuja tylko ze na to sie zwraca uwagi sadzac 250 no i teraz 18 punktow mam pozdrawiam
[ Dodano: Pon Lut 12, 2007 23:36 ]
PS. słabo ściemniasz bo 250koni ma quattro seryjnie!! Wystarczy popatrzeć w specyfikacjach audii