O swapie Pierburga 2E2 na WEBERA z Fiata 125p + ankieta :)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
Witam. Przeporaszam zxa poslizg ale przedluzyla mi sie sesja i do tego doszedl remont kuchni. ale porada ogolnie jutro powinna byc gotowa ale niestety bez instrukcji montazu gazu i filtra powietrza... co do spalania to na dyszy 125 pali mi w miescie 12 litrow, ale troche sobie za bardzo pozwalam korzystac z mocy takze wroce do 110 na pierwszym przelocie
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
Panowie wybaczcie poslizg z powodu przyczyn odemnie niezaleznych. Porada gotowa!!! Bede ja wysylal tylko nie zabardzo wiem komu... ale prosba do was, jesli ktos chce to moge mu ja wyslac na maila w celu kontroli, moze cos jeszcze do niej dodac... takze prosze o wskazowki i dawanie maili. Prosze o info do kogo sie zglosic zeby ja opublikowac.... pozdro
Mi również - [email protected]
Swoją drogą jest możliwy taki swap w 1.3 MH ?
Mój gazniczek wymaga wyczyszczenia itp - a chciałbym spróbować z WEBEREM (oczywiście od 1300 fiaciora;])
Swoją drogą jest możliwy taki swap w 1.3 MH ?
Mój gazniczek wymaga wyczyszczenia itp - a chciałbym spróbować z WEBEREM (oczywiście od 1300 fiaciora;])
- t-tas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja też z chęcią przjmę [email protected]
mk1- wycofany ze służby- stoi jak ikarusy w kącie zajezdni
PASSAT- silnik- dół PF, reszta 2E powered by BLOS - nadal w służbie
PASSAT- silnik- dół PF, reszta 2E powered by BLOS - nadal w służbie
Gratuluje Kamil,swietna robota,ale mam pare pytan:czy pomiedzy Webera a kryze tez sie nalezy uszczelka?,oraz czy ten gaznik podpasuje tez do 1,8?...moim zdaniem jesli gazniki Pierburga były tez stosowane do silnikow 1.8,to i Webery powinny dac rady
No,i najwazniejsze, czekamy na Archeosika,jak tam mu idzie z tym dopasowaniem gazu..
A swoja droga to sie zastanawiam,czy nie mozna by wykonac takiej kryzy pomiedzy mikser do Webera a dolot z VW,ale moga kształty nie podpasować..albo jakies dobre rozwiazanie z kolektorem z FSO
W kazdym razie dziekuje Kamil za pomysł i dobra robotę,a ja jak juz bede na tym etapie podjade do BB i poprosze o jakies przydatne jeszcze wskazówki..
Pozdrawiam!
No,i najwazniejsze, czekamy na Archeosika,jak tam mu idzie z tym dopasowaniem gazu..
A swoja droga to sie zastanawiam,czy nie mozna by wykonac takiej kryzy pomiedzy mikser do Webera a dolot z VW,ale moga kształty nie podpasować..albo jakies dobre rozwiazanie z kolektorem z FSO
W kazdym razie dziekuje Kamil za pomysł i dobra robotę,a ja jak juz bede na tym etapie podjade do BB i poprosze o jakies przydatne jeszcze wskazówki..
Pozdrawiam!