Czy to norma z niskim zawieszeniem ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pewnie nie wiesz że osłona to 5 cm do dołu od zderzaka,więc jak się zachacza osłoną i się ją zrywa to najlepiej zdjąć,nie?jeśli to nieprzeszkadza,bo dla mnie nie ,to szorujesz osłoną i jedziesz dalej.Jeździłem bez osłony bo na hamownie nie mogłem wjechać,i nic się nie wydarzyło,nic nie zachaczałem i czułem że jest dużo więcej prześwitu,ale jeżdżę z osłoną bo umiem jeździć z nisko -60mm nie zachaczając nią.
Ostatnio zmieniony wt gru 18, 2007 20:07 przez pawelb6, łącznie zmieniany 1 raz.
www.wib.pl -najlepsza odzież reklamowa
służy tylko do tego aby osłonić od spodu silnik wraz z jego osprzętem (zwłaszcza elektrycznym) od wody, błota itp. Wszyscy użytkownicy MK4 wiedzą (chyba???), że plastikowa osłona jeszcze nie uchroniła miski olejowej od udertzenia w twardy i ostry przedmiot (no chyba że plastik da rade ). Osobiście również jeżdżę bez niej - efekt tylko taki, że silnik brudny a zmorą posiadaczy MK4 jest notoryczne zrywanie dolnego spojlera przedniego zderzaka mój ciągle spinam na pęknięciach aluminiowymi klamrami bo nie warto ciągle kupować nowego aby znowu go rozwalićmaryjan pisze:Osłona jak sama nazwa na to wskazuje służy do??????
- roboform550
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
pdawid81 kup aluminiową albo stalową trochę ciężka taka bedzie ale ochroni miskę
-Tato czy ten samochód jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Instalacje LPG
http://www.dar-gaz.net
-Nie synku.... to Diesel.....
Instalacje LPG
http://www.dar-gaz.net
-
- Nowicjusz
ta osłona to tylko po to aby czysty silnik był i woda nie lała się na osprzęt
a przy większym uderzeniu odpada
ja w mk3 1,4 jak zahaczę dołem zderzaka to znaczy ze jeszcze przeleci auto
ale jak mocno zahaczę to podłogą tez
ale unikam takiej jazdy
auto ma śmigać po ładnych drogach to nie terenówka
a przy większym uderzeniu odpada
ja w mk3 1,4 jak zahaczę dołem zderzaka to znaczy ze jeszcze przeleci auto
ale jak mocno zahaczę to podłogą tez
ale unikam takiej jazdy
auto ma śmigać po ładnych drogach to nie terenówka
był golf3 ABD 1,4 60km
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0