problem z kluczykiem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ale po co kombinowac
u nas w miescie 150-200zł z czytaniem pinu z szafy i wymiana cyferek
jak masz krypto to mozesz skasowac transponder mają maszynki kluczyk scyzoryk 80-200zł allegro koniec tematu
sam nic nie zczytasz tylko sie zesrasz juz probowalem nie da rady vagiem -sragiem tylko specjalny sprzet
chyba ze masz luncha za grubą kaske
u nas w miescie 150-200zł z czytaniem pinu z szafy i wymiana cyferek
jak masz krypto to mozesz skasowac transponder mają maszynki kluczyk scyzoryk 80-200zł allegro koniec tematu
sam nic nie zczytasz tylko sie zesrasz juz probowalem nie da rady vagiem -sragiem tylko specjalny sprzet
chyba ze masz luncha za grubą kaske
własnie co to znaczy zatrzaskowe??
miałem klucz zwykły vag-owski grot rzeźbiony-frezowany
fabryka seata
i kupiłem kluczyk scyzoryk z transponderem...od skody -rozmawialem z kolesiem z tego punktu dorabiania kluczy i mi powiedział co i jak moga i za ile zrobic.
-skopiowac transponder do niwego kluicza/
-wyciągnąc sam pin i zaprogramowac nowy transponder
-zmienic pin
bylo kilka opcji do wyboru wiec nie mieszaj ludziom w glowach bo raczej nie wiesz jak się postępuje z immo
miałem klucz zwykły vag-owski grot rzeźbiony-frezowany
fabryka seata
i kupiłem kluczyk scyzoryk z transponderem...od skody -rozmawialem z kolesiem z tego punktu dorabiania kluczy i mi powiedział co i jak moga i za ile zrobic.
-skopiowac transponder do niwego kluicza/
-wyciągnąc sam pin i zaprogramowac nowy transponder
-zmienic pin
bylo kilka opcji do wyboru wiec nie mieszaj ludziom w glowach bo raczej nie wiesz jak się postępuje z immo