macem pisze:a da sie to przez telefon zalatwic?
te zadawane pytania są coraz zabawniejsze.. jedno lepsze od drugiegodaro2 pisze:A nie można się jakoś dostać do tej bazy VW?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dla Ciebie zabawne ale wiem że nie do takiej bazy można się dobrać, i nie jeden byłby z tego zadowolonyenjoy pisze:te zadawane pytania są coraz zabawniejsze.. jedno lepsze od drugiego
feniks79 pisze:tylko czekać kiedy się ktoś zapyta gdzie mają serwer i jak się podpiąć pod niego
Nie no spoko mi też ładna pani w serwisie przedstawiła całą historie mojego golfa, nawet nie prosiłem o to bo nie wiedziałem że taka baza istniejefeniks79 pisze:tylko nie wiem po co skoro mi i moim znajomym udało się bez problemu dowiedzieć o historii auta wpierw cza spróbować a nie od razu włamywaćdaro2 pisze:do takiej bazy można się dobrać, i nie jeden byłby z tego zadowolony
Wrzuć na forum to i ja może coś zobacze.daro2 pisze:VIN to wyszło mi że auto było wyprodukowane 12,2000 rok model 2001 natomiast auto kupione było w salonie 8,2000?
moim zdaniem coś tu nie pasuje
Jak da VIN to porównamy dane. :green_fuck:greg pisze:zobaczymy kiedy go naprawde wyprodukowali
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 352 gości