a ile trwalo zanim ci sie kisiel zrobil i w jakich warunkach ci sie prawie zgrzal??barnej19 pisze:lepiej zminić na nowy u mnie się zrobił kisiel i prawie zagrzałem silnik . to nieduży koszt płynu a silnik kosztuje!!!!!!!
pozdro!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
a ile trwalo zanim ci sie kisiel zrobil i w jakich warunkach ci sie prawie zgrzal??barnej19 pisze:lepiej zminić na nowy u mnie się zrobił kisiel i prawie zagrzałem silnik . to nieduży koszt płynu a silnik kosztuje!!!!!!!
To zmieszaj Paraflu niebieskie z zielonym lub z czerwonym to zobaczysz ile było w tym racjipiotr marzec pisze:wszystkie plyny chlodnicze mozna mieszac.pytalem sie w sklepach ostatnio.
DZIĘKI na razie niemam żadnych objawów ale sprawdzę tak jak ty mówisz za tydzień go gazuję i przy okazji wymienię płyn a.... jeszcze jedno pytanko czy przepłukać czymś cały układ??? i czy są jakies problemy z wymianą??????Dawca_Nerek pisze:A ten co dolałeś jest mieszalny ? Jeżeli jeden i drugi nie to zrobi się papka, dużo nie dolałeś więc nic nie powinno się stać ale jest jedna zasada, zawsze trzyma się jednego płynu. Zmień lepiej cały płyn, zima ma być ostra.
a ja jezdze juz ze 2 tygodnie na mieszance i nie ma sladu kisielu,barnej19 pisze:jak chcesz tak zrub ale naj bespieczniej było by wymienić na nowy
[ Dodano: Sro Lis 23, 2005 13:39 ]
trwało to akiś tydzień to było na początku jesieni wyczyściłem wszystko izalałem nowym płynem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 516 gości