Razal pisze:Ja osobiście miałem walnięte opony letnie bieżnik jeszcze dobry, a musiałem się ich pozbyć . Założyłem zimówki i kierownica pięknie się zachowuje
W Twoim przypadku rzczywiście na 90% są to felgi, które w zależności od tego jak dostały mogą mieć bicie promieniowe lub osiowe, jedno i drugie jest odczuwalne na kierownicy niestety. Radzę Ci szybko do tego dojść bo szkoda opon i łożyski
Dlaczego napisałem na 90% felgi ?? Otóż dlatego, że wiele zabiegów, które już wykonałeś wykluczają inne możliwości 10% zostawiam na rzczy dziwne (kolega wymieniał w MkII wszystko - opony, felgi, końcówki drążków, nawet chyba łożyska a kiera i tak sobie drgała bez zmian - CO SIĘ OKAZAŁO ?? - POÓŁOŚKA BYŁA KRZYWA - jego MkII musiało dostać lanie od strony pasażera o czym się dowiedział jak zobaczył półoś - na samochodzie było widać tylko po przylożeniu liniału, a po ściągnięciu jak puścił po posadzce to turlał się taki banan - to tyle jeśli chodzi o rzeczy dziwne, jednak możliwe
Powodzenia w śledztwie i pozdrawiamm
dzieki serdecznie za pomoc- kazda wiele cennych porad dostałem a teraz czyli jutro z rana od razu sprawdzam wzystko co napisaliscie i wtedy cala prawda wyjdzie na jaw. oby to byla drobnostka, zobaczymy ale jestem naprawde wdzieczny wszystkim za pomoc
wielkie dzieki