http://www.auto-online.pl/elektron/siln ... nast_p.htm
Bzdura. Jest wkręcona w tzw. rurę przednią już za kolektorem wydechowym.kwadrat pisze:Sonda jest w kolektorze dolotowym
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Bzdura. Jest wkręcona w tzw. rurę przednią już za kolektorem wydechowym.kwadrat pisze:Sonda jest w kolektorze dolotowym
Moja wina moja wina. Porąbało mi się, miałem na myśli kolektor wydechowy. Dobrze mówiszgailbraith pisze:kwadrat napisał/a:
Sonda jest w kolektorze dolotowym
Bzdura. Jest wkręcona w tzw. rurę przednią już za kolektorem wydechowym.
Jeszcze mówią na to ludzie pozycjoner przepustnicy więc łatwo pomylić z potencjometrem co jednak jest czymś całkiem innymgailbraith, no właśnie chodziło mi o nastawnik
plastik ze znaczkiem vw... nad monowtryskiej ma 2 wyjścia podciśnieniowe1990VW pisze:a te podciśnienia gdzie są??
Masz zapewne nowy typ instalacji tak ?? te wtyczki to powypuszczane kable ze skrzynki bezpieczników od np. halogenów w szeroki zderzak, albo coś podobnego... mimo ze twoje auto tego nie posiadało nigdy ... wtyczki są przygotowane ja też mam takie... a mam JR-aPS: Wieszające się obroty to silniczek krokowy, ale co z dynamika i tym białym dymem??
Przed chwilą szukając numeru na silniczku krokowym, przez przypadek znalazłem jakieś 5 wtyczek wiszących sobie luzem w ciemnościach pod zbiorniczkiem płynu chłodzącego.... ktoś ma jakiś pomysł od czego one sa, były koloru bodajże niebieskiego......kto ma eRPeka proszę niech sie schyli nad silniczkiem i zobaczy czy ma tam takie wtyczki i gdzie są podłączone
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 423 gości