ale w takim razie grizzly musialby miec passata
co to za kontrolka ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dokładnie PinkFloyd , to ta kontrolka mi mruga gdy jadę i jak już zacznie mrugac to na poczatek sygnal dzwiekowy kilka razy slychac a potem sama kontrolka mruga z 30 sek. nastepnei gasnie by po 1 czy 2 minutach znowu tak samo sie dzialo.
Panowie bylem przy aucie , klocki są ok , poza tym jak wymienialem klocki to brak bylo czujnika przy klockach (...mimo ze wersja highline omg...).
Sprawdzilem plyn hamulcowy...przyznam sie ze nigdy nie dolewalem plynu bo zawsze byl dobry poziom. Teraz jest taki:
MAX-------
Ostatnio zmieniony czw lut 25, 2010 23:46 przez grizzly83, łącznie zmieniany 1 raz.
Ta kontrolka oznacza to samo, uzupełnij płyn i zobacz co i jakgrizzly83 pisze:
Dokładnie PinkFloyd , to ta kontrolka mi mruga gdy jadę i jak już zacznie mrugac to na poczatek sygnal dzwiekowy kilka razy slychac a potem sama kontrolka mruga z 30 sek. nastepnei gasnie by po 1 czy 2 minutach znowu tak samo sie dzialo.
Panowie bylem przy aucie , klocki są ok , poza tym jak wymienialem klocki to brak bylo czujnika przy klockach (...mimo ze wersja highline omg...).
Sprawdzilem plyn hamulcowy...przyznam sie ze nigdy nie dolewalem plynu bo zawsze byl dobry poziom. Teraz jest taki:
MAX-------
Blade88 pisze:ten problem dotyczy passata czy golfa?
[ Dodano: 25 Lut 2010 22:51 ]
w gofie tez byly takie zegary jak w passacie?
mam Golfa 99rok wersja Highline z silnikiem AKL 1.6 8V ,wiec skad porownanie do passata?
Ostatnio zmieniony czw lut 25, 2010 23:55 przez grizzly83, łącznie zmieniany 1 raz.
- FURMAN TDI
- Użytkownik
ok jutro sie zajme plynem i dam Wam znacQto pisze:możliwegrizzly83 pisze:może faktycznie od passata mam ale czy to możliwe ??podłączyć pod VAGa i zobaczyć nrgrizzly83 pisze:jak sprawdzic czy zegary mam ori ?
p.s czy ma ktos linka lub fotki rodzajow zegarow w mk4 ? szukalem na forum i necie i lipa nic nie znalazlem
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
tu się trochę zegarów przewija http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=160485grizzly83 pisze:czy ma ktos linka lub fotki rodzajow zegarow w mk4 ?
zegary w pasacie b5 i golfie sa takie same różnią sie tylko obudowa nie ważne czy maja MFA cz 1/2 fis czy cały fis ZEGARY SA TAKIE SAME Różnic sie tylko mogą ilością kontrolek lub miejscami. Kolego spróbuj poluzować linkę od hamulca ręcznego , pewnie sie gdzieś zapiekła i dlatego ci cały czas sie świeci ta kontrolka . Ta kontrolka sygnalizuje że masz zaciągnięty ręczny lub tak jak poprzednicy piszą zużyty lub niski poziom płynu hamulcowego .
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
Mam u siebie tylko MFA bez FISvwbartus pisze:zegary w pasacie b5 i golfie sa takie same różnią sie tylko obudowa nie ważne czy maja MFA cz 1/2 fis czy cały fis ZEGARY SA TAKIE SAME Różnic sie tylko mogą ilością kontrolek lub miejscami. Kolego spróbuj poluzować linkę od hamulca ręcznego , pewnie sie gdzieś zapiekła i dlatego ci cały czas sie świeci ta kontrolka . Ta kontrolka sygnalizuje że masz zaciągnięty ręczny lub tak jak poprzednicy piszą zużyty lub niski poziom płynu hamulcowego .
Sprawdze tą linkę , niski poziom plynu zgodze sie ale czy czujnik wykrywa ze olej jest zuzyty ???