Kontrolka poduszek powietrznych - nie gaśnie - GOLF III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
U mnie wogóle sie kontrolka nie zapala Najpierw sprawdze czy zarówka sie nie przepaliła bo kable do kontrolki sa podłaczone. Jesli to nie zarówka to nic innego mi nie pozostaje jak VAG
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fc27abf292da2d6e][img]http://images27.fotosik.pl/126/fc27abf292da2d6em.jpg[/img][/url]
-
- Forum Master
Mnie tez nie gasnie to kupa i tak jak juz pisaliscie albo elektryka dala ciala bo auto napewno nie bylo bite albo ja odwalilem taki numer: auto soti pod chmurka i jak rano odpalalem to przekrecilem kuluczyk i nic wiec podpielem prostownik ustawilem na rozruch i odpalil a kontrolka juz nie zgasla ale nie zwrocilem uwagi czy predzej nie zgasla bo nie mnialem takiego problemu. Pewnie sugerujecia podpjecie pod vaga ale ja nie dam zarobic innym i kupie sobie interfejs o ktorym pisaliscie. Jak macie jakies domysly co to moze byc to bardzo prosze. Pozdrawiam
- ben29
- Ma gadane
- Kontakt:
Witam, ja tez mam problem z poducha,
kupilem golfa, wiem ze byl lekko pukniety z prawej strony przod,
mialo byc wszystko ok,
ale po jakims czasie zorientowalem sie ze nie swieci kontrolka od poduchy, a powinna,
zdjalem dekielek i okazalo sie ze nie moze swiecic poniewaz kable sa sciagniete z kontrolki, po zalozeniu ich i uruchomieniu silnika kontrolka nie gasnie.
czy by sprawdzic co jest musze sie wpiac w kompa , czy jest jakis inny sposob???
z gory dzienx za pomoc.
pozdr.
mialo byc wszystko ok,
ale po jakims czasie zorientowalem sie ze nie swieci kontrolka od poduchy, a powinna,
zdjalem dekielek i okazalo sie ze nie moze swiecic poniewaz kable sa sciagniete z kontrolki, po zalozeniu ich i uruchomieniu silnika kontrolka nie gasnie.
czy by sprawdzic co jest musze sie wpiac w kompa , czy jest jakis inny sposob???
z gory dzienx za pomoc.
pozdr.
Kupię listwy boczne na tylne błotniki z napisem GT
wersja 3d.
wersja 3d.
moze nie masz juz poduszki. Odłącz akumulator i zdejmij poduszke z kierownicy, za kierownica masz 2 śruby imbusowe nr 5. odkrecasz je i poduszke pociagasz do siebie, jesli jest poduszka to musisz podjechac na vag i zobaczyc jaki jest bład.ben29 pisze:Witam, ja tez mam problem z poducha,
mialo byc wszystko ok,
z gory dzienx za pomoc.
pozdr.
- Wojtes3mkIII
- Ma gadane
- Kontakt:
-
- Forum Master
-
- Nowicjusz
- twardy
- Forum Master
- Kontakt:
Mam jeszcze jedno pytanie bez odpowiedzi a mianowicie , jeżeli świeci mi się kontrolka od poduchy to komp łapie jakiś błąd a czy w razie zaliczenia dzwona poducha mi zadziala . Nieraz jak mocno cisne to mi się przypomina ta nieszczesna żarówa. Dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam .
10mm+1,3bara=1VSTD :-)
nie zadziała.twardy pisze:Mam jeszcze jedno pytanie bez odpowiedzi a mianowicie , jeżeli świeci mi się kontrolka od poduchy to komp łapie jakiś błąd a czy w razie zaliczenia dzwona poducha mi zadziala . Nieraz jak mocno cisne to mi się przypomina ta nieszczesna żarówa. Dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam .