Awaria 1.3!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- igor002
- Marysiakra
- Kontakt:
rozrusznik jest jak stojsz przed autem i patrzysz na jego przód, jest na srodku zaraz za chłodnicą, przykręcony na 3 srubacz do bloku silnika, tak jakby na połaczeniu sinika ze skrzynia biegów. Przed samym wentylatorem chłodnicy tylko trcoche w dół.[email protected] pisze:kolejny problem z rozrusznikiem nie wiemy gdzie on jjest :O
Mk3 GTI 16V ABF
>>bez srubokreta o 6:45 rano znacznie latwej ze zgrabialymi od mrozu rekami odkrecic korek wlewu oleju:P maske otwieram nastepny raz jak bedzie jakas ludzka teperatura wiec pozostane przy korku:)MaLiBU pisze:a nie prosciej sciagnac przewod z "dzyndzla" obok wlewu oleju? tam gdzie resztki oleju z odmy dochodza, na gorze w pokrywie zaworow?
collo pisze:lepiej nie sciagaj tego przewodu silnik bedzie lapal wtedy falszywe powietrze i nie dogadasz sie z nim za chiny
jakos znlezlismy wspolny jezyk, troszke plywaja obrory na jalowym... niektorzy tak maja z zakreconym korkiem:P
_________________pozdrawiam
SPRZEDAM 4 opony letenie VREDESTEIN 185/60 R14 MODEL HI-TACK z czarnymi felgami stalowymi do golfa
No wiec wszystko zostało zrobione zaczał pluć olejem koło miarki gdy zdjąłem węzyk od pokrywy zaworów chlapał znów olejem..caly siknik zażygał wiec skoro nie odma to co
[ Dodano: Sob Sty 28, 2006 08:19 ]
Czy jest ktoś kto mogłby pomóc?
To już się robi nudne. Mialem wczesniej wiele samochodów aż wreszcie przyszedł czas na VW i okazuje się ze psuje się wiecej niż najgorsze auto jakie miałem czyli Favoritka I czym się wszyscy zachwycają? Niezawodnością VW? Dodam ze moje auto jest garażowane w ogrzewanym garażu
[ Dodano: Sob Sty 28, 2006 08:19 ]
Czy jest ktoś kto mogłby pomóc?
To już się robi nudne. Mialem wczesniej wiele samochodów aż wreszcie przyszedł czas na VW i okazuje się ze psuje się wiecej niż najgorsze auto jakie miałem czyli Favoritka I czym się wszyscy zachwycają? Niezawodnością VW? Dodam ze moje auto jest garażowane w ogrzewanym garażu
Klik! Klik! www.golf4.fotolog.pl