2e czy ady to to samo.ja tez podlaczalem do kompa i nic nie pokazal zadnych bledow bo jest taka mozliwosc ze sonda nie padla do konca tylko lekko swiruje.takze na kompie nie zobaczymy.przeplywka napewno nie wchodzi w gre o to sie nie martw.u mnie jest na 100 % przyczyna ze nie mam kata.a ty masz wywalony kat?fuks pisze:piotr marzec, mi cos takiego zaczelo sie robic jak zalozylem gaz. A mam tez GTi tylko silnik 2E. Nie wiem jak tam jest z sonda i katem ale chyba okej bo ostatnio podpinalem pod kompa i nic nie wykazal. Ale mi tez jakos nie chce sie trzymac niskich obrotow. A moze przeplowomierz albo regulator niskich obrotow ???
pozdro
[ Dodano: Czw Lut 09, 2006 10:04 ]
a ile kosztuje sonda NGK?maro pisze:tansze sondy sa NGK i podobno lepsze
[ Dodano: Czw Lut 09, 2006 10:09 ]
u mnie tez nie ma osagow lepszych bo kat nie byl taki zapchanysadek pisze:w swoim GTI tez liczylem na troche lepsze osiagi, okazało sie ze poprawy nie ma,
[ Dodano: Czw Lut 09, 2006 10:11 ]
ja wstawilem rure w srodek i nie jest az tak zle.troszeczke sglosniej jak dodaje gazu ale troszczke-nie przeszkadza mi tosadek pisze:Wycinając sam katalizator i wstawiając rurkę
[ Dodano: Czw Lut 09, 2006 10:13 ]
bylem wczoraj u gazownika i podregulowal wszystko i narazie jest dobrze bez nowej sondy i kata i mam nadzieje ze tak zostanie bo bede musial sie wybulic.FUKS tez powinienes to u gazownika zglosic to ci cos moze podreguluje.pozdro damy rade