[mkII] Odcięcie zapłonu ! ! ! !
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
odciecie zapłonu....cd
a mozna zrobic tak...
przeciac kabel od zapłonu przedluzyc go kablami w jakies ukryte miejsce i zamontowac tam przelacznik????
czy to dobry sposob i bedzie dzialalo????
prosze o odpowiedz..
pozdro
przeciac kabel od zapłonu przedluzyc go kablami w jakies ukryte miejsce i zamontowac tam przelacznik????
prosze o odpowiedz..
pozdro
Re: odciecie zapłonu....cd
do tego kabelka mam podpięty alarm , zrób tak jak pisze Peterusnewswen pisze:a mozna zrobic tak...
prosze o odpowiedz..
pozdro
Ja bym nie ryzykował z samym zapłonem... Tam są dość duże prądy, więc nie każdy pstryczek-elektryczek sie nadaje. trzeba kombinować z przekaźnikiem, a to więcej kosztuje i trudniej zrobić.
Już wcześniej pisałem, że najlepiej odciąć kabel sterowania cewką (ten od komputera). u mnie to był zielony. Do tej pory tak jeżdżę i wszystko jest w porządku.
Już wcześniej pisałem, że najlepiej odciąć kabel sterowania cewką (ten od komputera). u mnie to był zielony. Do tej pory tak jeżdżę i wszystko jest w porządku.