Elektryczne szyby. Problem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
Niemniej chcę sie trochę pochwalić że dałem dobie radę z tym skokowym otwieraniem. Pytałem co z tym zrobić na wszystkich forum jaie znalazłem, na elektrodzie i różnych innych. Nikt mi nie odpowiedział.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
no właśnie próbowałem tak wyciągnąć jak opisujesz ale nie chce mi to ustrojstwo wyjść. Jak te prowadnice odłączyć od szyby? Czy może to trzeba z całą szybą wyciągnąć przez tą dziurę? Sorki za kłopot ale już naprawdę nie wiem co z tym zrobić.
[ Dodano: 13 Lip 2006 22:14 ]
dalej nie wyciągnąłem. Dziś męczyłem się 1,5 godziny. Może ktoś objaśnić dokładnie jak ten silniczek wydobyć na zewnątrz? To są drzwi prawe przednie. Dzięki z góry!
[ Dodano: 13 Lip 2006 22:14 ]
dalej nie wyciągnąłem. Dziś męczyłem się 1,5 godziny. Może ktoś objaśnić dokładnie jak ten silniczek wydobyć na zewnątrz? To są drzwi prawe przednie. Dzięki z góry!