[Mk3] Gdzie jest sygnał alarmowy od świateł?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ależ wiadomoo jak - na wieczór umieszczę w FAQ lepszy opis co należy zrobić w instalacji. Zrobiłem i pięknie działa!
Tutaj opisałem co należy zrobić w aucie - należy dołożyć przekaźnik o numerze 36 oraz kilka kabelków. Należy też kupić kostkę i gniazdko ISO takie jak do radia - będzie niezbędne aby pozyskać wsuwki bo wtyki pod skrzynką bezpieczników mają nieobsadzone połaczenia do przekaźnika 36.
Tutaj opisałem co należy zrobić w aucie - należy dołożyć przekaźnik o numerze 36 oraz kilka kabelków. Należy też kupić kostkę i gniazdko ISO takie jak do radia - będzie niezbędne aby pozyskać wsuwki bo wtyki pod skrzynką bezpieczników mają nieobsadzone połaczenia do przekaźnika 36.
Ostatnio zmieniony czw sie 10, 2006 11:41 przez Cefaloid, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: [Mk3] Gdzie jest sygnał alarmowy od świateł?
a ja sie jeszcze podlacze do tematujanek822 pisze:Przy zapalonych światłach i otwartych drzwiach niem mam żadnego sygnału dzwiękowego,jest do tego jakiś ukryty bezpiecznik?
mam passka z silnikiem 1,9TD z 92 teoretycznie instalacje mogą bć takie same co u janek822
czy ten przekaźnik 36 będzie też pasował do mnie ? czy ktoś przerabiał ten temat w passacie, zdarzam mi sie zapomniec pod praca wylączyć światełek:otepienie:
- Paweł Marek
- V.I.P.