[MK3] Korozja

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Grzesiekk1982
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: Grzesiekk1982 » śr lis 22, 2006 14:54

MateuszCHUDY pisze:hehe co do tej ćwiartki to w sumie jak niedurza korozja można by wypiaskować i spróbować to zaspawać i zakonserwować
Tak tak, , ćwiartkę tu wrzuciłem dla przykładu co nasi spece potrafią ;)
Mowi się, że NIE DA się tylko parasola w d**** otworzyć :D :P
Kiedyś było głośno o Hondzie CRX (nawiasem mówiąc- super autko, jezdzilem kiedsy taką-brat miał), która się rozpołowiła przy 160 km/h. Przy badaniach okazało siię, że przód samochodu z przegrodą był przykręcony na śrubach do tylnej części auta. Nawet nikt nie spawał! Dziewczyna która tym jechała nie przezyła.
MateuszCHUDY pisze:a co do kononowicza to i ja z Grzesiem zgadzam sie :D
Miło mi :)
Jakby Kononowicz chciał pożyczyć stówę, to bym mu pożyczył, bo jaki jest taki jest, ale gość ma przynajmniej honor (Lepperkowi, Romusiowi z niepokalanego poczęcia, czy bliźniakom i innynm "gwiazdom"- NIGDY).
Pozdrawiam :pub:

Awatar użytkownika
MateuszCHUDY
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: MateuszCHUDY » śr lis 22, 2006 17:21

:pub: odchodzac od tematu motoryzacji znowu co do kononowicza najbardziej zbulwersowała mnie sytuacja jak programie najsztuba tok2szok żywcem robili z niego pośmiewisko... wykształceni ludzie, dziennikarze robią ze zwykłego człowieka pośmiewisko... cóż tak jak napisałeś on jest tego nieświadom a ci szydercy myślą że sa wielcy robić z prostego chłopa cel sensacji i cyrk...

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”