Jakie amortyzatory załozyć do MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
Bilstein, Kayaby teraz robią chyba w hiszpanii wiec mogą byc gorszej jakosci ale nie muszą
Ostatnio zmieniony pn lip 14, 2008 22:50 przez kupszczelisty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybiorę chyba Bilstein b4
Ostatnio zmieniony wt lip 15, 2008 11:52 przez nixon7, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.allegro.pl/item398255540_amo ... tein_.html o cos takiego u mnie w miescie w sklepie o 200zl drozej
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
Witam,
Chce wymienić przednie amortyzatory, gdyż do kabiny dochodzą stuki. Zmieniałem górne mocowanie amort., silentblock'i, nie ma nigdzie luzu a ciągle stuka. Abs załącza sie na szybkich nierównościach, a w stacji diagnostycznej wyszło 70% (poz mianie na nowe z tyłu dalej mam ok 40%, wiec tester raczej do bani).
Nie wiem jakiej firmy amortyzatory kupić, chce mieć komfortowe, a amort. zbliżone do oryg.
Zastanawiam się nad Bilstein B2 VTE-A402, mam golfa III 1.9TDI AFN.
Pozdrawiam
Z góry dziękuję za komentarz
Chce wymienić przednie amortyzatory, gdyż do kabiny dochodzą stuki. Zmieniałem górne mocowanie amort., silentblock'i, nie ma nigdzie luzu a ciągle stuka. Abs załącza sie na szybkich nierównościach, a w stacji diagnostycznej wyszło 70% (poz mianie na nowe z tyłu dalej mam ok 40%, wiec tester raczej do bani).
Nie wiem jakiej firmy amortyzatory kupić, chce mieć komfortowe, a amort. zbliżone do oryg.
Zastanawiam się nad Bilstein B2 VTE-A402, mam golfa III 1.9TDI AFN.
Pozdrawiam
Z góry dziękuję za komentarz