Obrotomierz zamiast zegara...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wojciech_marchel pisze:przecierz kazdy golf ma obrotomierz wystarczy wejsc na moje www a zobaczycie jak właczyc zamiast licznika kilometrow licznik cyfrowy obrotów
http://republika.pl/vw_golf
nieststy stronka nie dziala... moze ktos napisac co tam pisalo ciekawego ??
Ostatnio zmieniony sob lip 07, 2007 21:31 przez Chmielu_2, łącznie zmieniany 2 razy.
zrobilem odkop bo nie chcialem zakladac nowego tematu...bongo pisze:A jak ma działać?Chmielu_2 pisze:nieststy stronka nie dziala...Odkop sprzed dwóch lat zrobiłeś...Wysłany: Pon Sie 15, 2005 08:27
powtazam pytanie, czy wie ktos co tam pisalo, a mianowicie jak uruchamia sie ten elektronoczny obrotomiez...
faktycznie ..... moje przeoczenierydzu pisze:damcio151, a przeczytałeś info na głównej stronie?
www.rydzu.pl napisał/a:
Stona nie ma jeszcze przerobionych wszystkich porad, ale sukcesywnie będą one dodawane.
Przerobienie wszystkiego z html na php zajmuje niestety chwilę czasu.
- Lukasz_mk2
- Forum Master
[ Dodano: 13 Lip 2007 12:02 ]
Ja mam golfa '93 (licznik z widocznymi kontrolkami) i kupiłem licznik z golfa '97 (bez widocznych kontrolek - czarna listwa) i wszystko działa bez problemu
rydzu pisze:W Golfie MK3 nie ma większego problemu, jedyne na co zwracać uwagę to rok produkcji zegarów. Jeśli twój oryginalny zegar ma widoczne symbole kontrolek cały czas (do 1995 roku) to szukaj licznika z takimi właśnie symbolami, z benzyny i z obrotomierzem. Jeśli natomiast masz czarny pasek na którym dopiero po włączeniu kluczyka widoczne są symbole musisz szukać nowszego licznika z takimi samymi kontrolkami. Problem polega na tym że jeśli do starszego auta wsadzisz za nowy licznik to nie będzie działał ci obrotomierz, tylko od razu wejdzie na max i nawet nie drgnie. Wiąże się to ze zmianą podawania sygnału obrotomierza bodajrze w 1995 roku.
Ja mam golfa '93 (licznik z widocznymi kontrolkami) i kupiłem licznik z golfa '97 (bez widocznych kontrolek - czarna listwa) i wszystko działa bez problemu
Ostatnio zmieniony pt lip 13, 2007 12:03 przez Lukasz_mk2, łącznie zmieniany 1 raz.