Mam ten sam problem-a nie jeżdże w pięciu.Zaczęło się jak przyszły mrozy.Wali na dziurach,że szok
A ja Ci powiem,że to równie dobrze mogą być amortyzatory,Jak się kończą amory-to przymarzają i ich zakres pracy jest ograniczony.Sprawdz te sprężyny ,ajak nie to wiesz co
Tylne zawiesznie nagle siadło (a jednak nie!)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nawet jeśli to już kres amorów, to chcę jeszcze na nich pojeździć ze 2-3 miesiące bo tak na przełomie marca/kwietnia pójdzie gleba, dlatego nie chce inwestować w coś na kilka miesięcy (ew. na szrocie jakiś komplet kupie...). Narazie wiem, że to nie sprężyny, tylko coś amor prawy powoli odbija i tyle. W piątek się dowiem.
mam u siebie to samo tyle ze golf III najpierw siadl jeden amortyzator w czasie tych naj wiekrzych mrozow dzisiaj dolaczyl drugi auto podbija strasznie gdyz siedzi tylko na sprezynach, amortyzator odbija bardzo powoli takze w czasie jazdy niejest w stanie tego zorbic i cigle biej zawieszeni o sprezyny, aha oczywiscie chodzi mi o tyl samochodu
maz77 pisze:mam u siebie to samo tyle ze golf III najpierw siadl jeden amortyzator w czasie tych naj wiekrzych mrozow dzisiaj dolaczyl drugi auto podbija strasznie gdyz siedzi tylko na sprezynach, amortyzator odbija bardzo powoli takze w czasie jazdy niejest w stanie tego zorbic i cigle biej zawieszeni o sprezyny, aha oczywiscie chodzi mi o tyl samochodu
No i? Musisz wymienić.
Podpis uległ awarii spróbuj później :)
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.