Jak zabezpieczacie swoje autka przed kradzieżą?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Kapibara
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
hazel84 pisze:To że zwraca nie oznacza, że przechodzień zareaguje U nas w kraju ludzie mają cudze rzeczy w dupie. Jakby złodziej kradł jego auto to by zareagował...
ja widzialem pare sytuacji ni niestety najwiekszym bledem jest liczyc na czyjas pomoc, nei ma czeghos takiego zapomnijcie to smieszne mieszkacie w Polsce!!!!!!!!!!!
Tu bardziej chodzi o to ze zlodziejowi sie bardziej lapy poca i leb boli od wirujacej syreny. Ja powiem tak: zamontowac dwie syreny jedna z wyjsciem na zewnatrz a druga niech wyje do srodka i lobuzowi bebenki niech czysci ile wlezie !
Ja bym szpile takie mechanicznie wyskakujace z siedzenia zamontowal jakby nie to ze by mnie pewnie za to potem posadzili. Inna rzecz ze kiedys sam bym ich zapomnial wylaczyc i tylek leczyc trza by bylo
Pozdrowionka
T.
Ja bym szpile takie mechanicznie wyskakujace z siedzenia zamontowal jakby nie to ze by mnie pewnie za to potem posadzili. Inna rzecz ze kiedys sam bym ich zapomnial wylaczyc i tylek leczyc trza by bylo
Pozdrowionka
T.
- Jasio_Zawodnik
- Mały gagatek
- Kontakt:
Tylko jak coś pier... popsuje sie badź zawilgoci czy coś to może włascicielowi ładnie bebenki przeczyścić...Tu bardziej chodzi o to ze zlodziejowi sie bardziej lapy poca i leb boli od wirujacej syreny. Ja powiem tak: zamontowac dwie syreny jedna z wyjsciem na zewnatrz a druga niech wyje do srodka i lobuzowi bebenki niech czysci ile wlezie !
Smutne jest to że teraz bardzo czesto mk2 kradną na części... jak oni mają czelność!
Miał bym wiekszą wyrozumiałość jak by mi gwizdneli golfika po to aby jakiś shake paliwowy w Arabi nim jeździł...albo jakiś dziany diler narkotykowy:)
Powtórze to co wszyscy że nie ma zabezpieczenia które na bank zadziała, każde da sie złamać, ale podobno i tak chyba jest, najlepsze zabezpieczenia to takie z własnej główki, byle nie seryjne, im mniej znane, im bardziej wymyślne tym trudniej złodziejaszkowi je rozkminić:)
Ale nie ma rady, trzeba spać w samochodzie, badź wynająć człowieka specjalnie wyszkolonego do ochrony mkII !!
pozdr.
[ Dodano: Sro Sty 11, 2006 3:17 pm ]
heh albo jakaś ładna pani.. modelka czy coś:)
Może i mały mięsień ale za to jaka dusza!!
Teraz to chyba spory biceps jest :D
Teraz to chyba spory biceps jest :D
eee tam. Mam taka od dluzszego czasu (wiecej niz rok) i nic sie nie wilgoci. Bo niby co ma. Sek zeby tak ja wsadzic i zakryc by wytarganie jej zmuszalo do rozebrania polowy samochodu (Wymaga to troche pracy dla instalatora czyli dla Was). Ja ja mam tak wsadzona ze za chinskiego boga sie nie wytarga. A podlaczona elektrycznie jest jak armatura w zakafelkowanej lazience. Co by sie nie stalo ma dzialacJasio_Zawodnik pisze:Tylko jak coś pier... popsuje sie badź zawilgoci czy coś to może włascicielowi ładnie bebenki przeczyścić...
Pozdrowionka
T.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Na noc stawiajcie auto na ceglach a koleczka do domku.. nawet jak sie wlamia to i tak nie odjada no chyba ze dzwig..
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
- Jasio_Zawodnik
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
No tak ale wtedy potrzeba duzo czasu aby go ukrasc..Jasio_Zawodnik pisze:Heh Gitner a jak bedą mieli swoje zapasowe* koła:) dźwig nie potrzebny...
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
Parking strzeżony, alarm, immobiliser
Zastanawiam się nad zamianą parkingu na AC - mniejszy koszt, a działa nie tylko w nocy (nie mówiąc już o jakiejś stłuczce)
[ Dodano: Pią Sty 13, 2006 19:19 ]
Ostatnio dodatkowo zamarznięte zamki
Zastanawiam się nad zamianą parkingu na AC - mniejszy koszt, a działa nie tylko w nocy (nie mówiąc już o jakiejś stłuczce)
[ Dodano: Pią Sty 13, 2006 19:19 ]
Ostatnio dodatkowo zamarznięte zamki
Ja mam blokade pedałow własnej roboty. Hartowane płaskowniki i inne części piłką nie da
rady zapinane na kłódke płaską z atestem i odcięcie zaplonu , miałem już kilku ,,gości"(rąbneli pułkę i inne pierdoły trochę zdewastowali wnetrze) w
autku ale nie dali rady ruszyć teraz myśle o patęcie na ręczny + gałka od biegów widziałem
gotowe ale swjej roboty jest pewniejsze zreszta mam gdzie to robic i materiał też gratis .
Pozdro !
rady zapinane na kłódke płaską z atestem i odcięcie zaplonu , miałem już kilku ,,gości"(rąbneli pułkę i inne pierdoły trochę zdewastowali wnetrze) w
autku ale nie dali rady ruszyć teraz myśle o patęcie na ręczny + gałka od biegów widziałem
gotowe ale swjej roboty jest pewniejsze zreszta mam gdzie to robic i materiał też gratis .
Pozdro !
lubie wiedziec co mam i czym jadę
GG 6546710
GOLFIK MK III 1.8 ADZ + LPG
Passata B5 1.6 AHL+LPG
GG 6546710
GOLFIK MK III 1.8 ADZ + LPG
Passata B5 1.6 AHL+LPG