Hmm, czyli cos nie tak z immo Odpalales tym samym kluczykiem co przedtem ? Mozesz miec jeden kluczyk bez immo.gucio pisze:na pulpicie między zegarami wyświetla sie żółta ikonka z samochodem i kluczykiem
Problem z zamkiem centralnym.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
SPROBOJ NACISNAC GUZIK I PRZYTRZYMAC GO PRZEZ PARE SEKUND,MIALEM TAKIE COS W RENAULT,TRZYMALEM 4s NA GUZIKU I WLACZA SIE FUNKCJA ZAMYKANIA AUTOMATYCZNEGO ZAM DRZWI,A ZNOWU JAK PRZYTRZYMALEM GUZIK Z DRUGIEJ STRONY TA FUNKCJE MI WYLACZALO,PODOBNO ONA JEST PO TO ZEBY DZIECKO NIEMOGLO W CZASIE JAZDY OTWORZYC DRZWI.POKOMBINUJ Z TYM GUZIKIEM I SPROBOJ GO PRZYTRZYMAC NA PARE SEKUND!!!POZDRO
http://www.otwieramy.pl/?p=25514
W kluczyku na pewno jest transponder, ale kit z tym. Moze to cos z alarmem sie popieprzylo.
Sprobuj moze tego:
wlączasz na 3s stacyjke.
wyjmujesz kluczyk,
naciskasz przycisk zamknij i trzymasz (ten na pilocie).
jednocześnie naciskasz trzy razy przycisk otwórz i zwalniasz oba przyciski.
dioda na pilocie powinna mrugać, a sterownik ZV powinien błysnąć kierunkami.
na całą tą procedure masz 20s (kolejne kluczyki, robisz to samo tylko bez stacyjki, pamiętaj że masz 20s na wszystkie piloty)
Sprobuj moze tego:
wlączasz na 3s stacyjke.
wyjmujesz kluczyk,
naciskasz przycisk zamknij i trzymasz (ten na pilocie).
jednocześnie naciskasz trzy razy przycisk otwórz i zwalniasz oba przyciski.
dioda na pilocie powinna mrugać, a sterownik ZV powinien błysnąć kierunkami.
na całą tą procedure masz 20s (kolejne kluczyki, robisz to samo tylko bez stacyjki, pamiętaj że masz 20s na wszystkie piloty)
inek 01- ten samochód nie ma alarmu Próbowałem tych dwóch "patentów" o których pisałeś - i nic z tego Słychać, ze wszystko w samym zamku działa, ze rygiel opada i się podnosi, ale niestety nic z tego.
greg - w panelu na drzwiach sprawdzałem wielokrotnie i także nic z tego. Wszystkie drzwi się zamykają i otwierają za wyjatkiem tych od kierowcy...
Dziś ktoś mi powiedział, że po tym jak szwagier ponaciskał tam te "przyciski", że mógł pójść jakiś bezpiecznik??? Czy to możliwe?? A tak na marginesie - to gdzie się znajduje puszka (jesli można tak ją nazwać) z bezpiecznikami??? Czy przypadkiem nie w kokpicie między drzwiami kierowcy a kierownicą??
greg - w panelu na drzwiach sprawdzałem wielokrotnie i także nic z tego. Wszystkie drzwi się zamykają i otwierają za wyjatkiem tych od kierowcy...
Dziś ktoś mi powiedział, że po tym jak szwagier ponaciskał tam te "przyciski", że mógł pójść jakiś bezpiecznik??? Czy to możliwe?? A tak na marginesie - to gdzie się znajduje puszka (jesli można tak ją nazwać) z bezpiecznikami??? Czy przypadkiem nie w kokpicie między drzwiami kierowcy a kierownicą??