Jak ulepszyc silnik GX?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- WarMachine18
- Ma gadane
- Kontakt:
- WarMachine18
- Ma gadane
- Kontakt:
- WarMachine18
- Ma gadane
- Kontakt:
1.To ze komputer ci nic nie wykryl to nie dowod ze masz k-jetronik, moze mieli jakies kijowe przejscie.WarMachine18 pisze:no wiem dlatego wyciagneli mojego kompa podpieli pod niego jakas przejsciuwke a puzniej ta przejsciuwke podpieli jakiez zlacze do kompa
2.k-jetronik nie jest sterowany komputerem i nie ma sondy lambdy.
3.To co jest na fotkach wyzej to wtrsyk ke-jetronik jak to samo jest u ciebie to masz ke-jetronic.
4.Masz pod podszybiem kompa i sonde lambde to masz ke-jetronik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- WarMachine18
- Ma gadane
- Kontakt:
Fotek nie musisz mi robic bo wiem jak wyglada k-jetr. i ke-jetronik.Po twoim opisie mozna wyciagnac wnioski ze masz ke-jetronik.WarMachine18 pisze:zrobie zdiecia i przesle to zobaczysz
Przytjzyj sie zdjeciom TAZA jak masz taki sam rozdzielacz paliwa , masz kompa i sonde to masz ke-jetr.Nie badz taki uparty.
1-Fotka- jak masz takie cos na bloku to masz -k-jetr.
2-Fotka ponizej przedstawia wtrysk k-jetronik.Zworc uwage na rozdzielacz paliwa i porownaj z tymi fotkami TAZA ktore przedstawiaja ke-jetr.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- WarMachine18
- Ma gadane
- Kontakt:
- WarMachine18
- Ma gadane
- Kontakt:
- WarMachine18
- Ma gadane
- Kontakt:
- WarMachine18
- Ma gadane
- Kontakt:
Komputer mfa jest w liczniku i do tego nie potzreba zadnego innego dodatkowego kompa.Do licznika ida bezposrednio impulsy z czujnikow.Ja u siebie mam ke-jetronik i tez jak odlaczylem kompa to normalnie auto odpala, tylko wogole sie nie chce wkrecac na wyzsze obroty, bo nie dostaje odpowiedniej dawki paliwa bo ten komputer jest odpowiedzialny za wtrysk.Mala poprawka , ta 1 fotka ktora wzocilem wyzej nia nie mozna sie sugerowac bo takie cos tez bylo montowane w k-jetr. i ke-jetronik.Moj brat mial audi na ke-jetroniku i tez takie cos mial zamontowane.
Jak masz sonde lambde to cos musi wspolgrac z ta sonda a do tego jest potrzebny komputer.
Powtarzalem juz to kilka razy moze to wkoncu do cie bie dotrze k-jetronik nie jest sterowany komputerem a ke-jetronik jest i jak pod podszybiem masz komputer to masz wtrysk KE-JETRONIK.
Jak masz sonde lambde to cos musi wspolgrac z ta sonda a do tego jest potrzebny komputer.
Powtarzalem juz to kilka razy moze to wkoncu do cie bie dotrze k-jetronik nie jest sterowany komputerem a ke-jetronik jest i jak pod podszybiem masz komputer to masz wtrysk KE-JETRONIK.
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt: