witam mam 2 problemy ze swoim golfem 3 a mianowicie jak odpalam silnik to samochód strasznie głosno mi chodzi i jak zaduzo dodaje mu gazu powiedzmy na 1 to komuter zaczyna mi piszczec tak samo jest jak rozpedzi sie powiedzmy tak do 110 strasznie woplno sie rozpedza i takze włacza sie ten sam sygnał czasem przygasa co moze byc przyczyna tego to napewno nie tłumik bo wymieniłem cały a nastepne to pytanie co moze byc przyczyna ze niedziała mi poziom benzyny czy to wina pływaka i czy golf 3 ma pływak wogóle i ostatni problem jest taki ze jak zalewam benzyne powiedzmy tak z 10 litrów to strasznie duzo pali tak powiedzmy 13 na 100 a mam 1.8 i po przejechaniu paru kilometrów juz niechce zapalic puzniej jak by był brak paliwa pompe paliwa wymieniłem na nowa mechcanik powiedział ze moze sie tak działac poniewaz wezyk pobierania paliwa jest za krótki ale jak ostatnio sprawdzałem plastikowym precikiem ile jest paliwa to okazuje sie ze jest półzbiornika jaka moze byc przyczyna z góry wielkie dzieki jak mi ktos pomoze
PRECYZUJ TEMATY !!!
GDZIE ZNAKI INTERPUNKCYJNE ??? JAK TO CZYTAC ???
Glosno chodzi, komputer piszczy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Glosno chodzi, komputer piszczy
Ostatnio zmieniony sob kwie 28, 2007 22:27 przez fero22, łącznie zmieniany 3 razy.
jakl to komputer ci piszczy???fero22 pisze:komuter zaczyna mi piszczec
oczywiście że mafero22 pisze:i czy golf 3 ma pływak wogóle i ostatni problem
fero22 pisze:z 10 litrów to strasznie duzo pali tak powiedzmy 13
moze faktycznie????fero22 pisze:mechcanik powiedział ze moze sie tak działac poniewaz wezyk pobierania paliwa jest za krótki
[ Dodano: Sob Kwi 28, 2007 19:52 ]
jak to rozumiec ???? mozę masz uszczelkę na kolektorze już felernafero22 pisze:e jak odpalam silnik to samochód strasznie głosno mi chodzi
Co to znaczy zadużo? Na czerwone pole z obrotami wchodzisz czy co???fero22 pisze:jak zaduzo dodaje mu gazu
Pewwnie nie komputer tylko brzęczek - a kontrokla się jakaś zapala?fero22 pisze:komuter zaczyna mi piszczec
A reszty to sorry ale mimo szczerych chęci nie mogę zrozumieć.
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....