Po przekręceniu klucza ciągle świeci mi się lampka w schowku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Po przekręceniu klucza ciągle świeci mi się lampka w schowku
Tak jak w temacie, wystarczy, że 2przekręce kluczyk w stacyjce a lampka świeci bez przerwy. Co jest nie tak? Co z tym zrobić?
- Paweł Marek
- V.I.P.
pewein jesteś? Ciężko zauważyć jak gaśnie bo gaśnie dopiero przy prawie całkwoitymn zamknięciu schowka.pc108 pisze:lampka świeci bez przerwy
A jeśli faktycznie nie gaśnie to otwórz schowek, wyciąg lampkę, obejrzyj wyłącznik, jest uruchamiany takim plastykiem wystającym z klapki schowka, może się to złamało.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- wujekgoodadvice
- Nowicjusz
- Kontakt:
Miałem(i mam nadal) taki sam przypadek,po kilku tygodniach zauważyłem przez szceline że światełko w schowku pali się cały czas,winny jest faktycznie złamany plastikowy element z lewej strony schowka który włącza lampke i równiez podtrzymuje klapke schowka.Usterka praktyczie nienaprawialna,bo złamana część znajduje się wewnątrz ścianki schowka.Paweł Marek pisze:jest uruchamiany takim plastykiem wystającym z klapki schowka, może się to złamało.
Pozdro.
[b]kupie Audi 80 b4 zdecydowanie:)[/b]
Wtrące się do tematu. Czy ktoś wie jak złożyć tą lampke żeby działała? Próbowałem już wielu kombinacji z tą spężynką ale za każdym razem ten mechanizm nie działa jak go już zamontuje i chce zamknąć schowek. Dobrze by bylo jakby ktoś mial zdjęcie prawidłowo zalożonej tej spręzynki i tego "icka"
Pozdrawiam
halik
Pozdrawiam
halik