witam
golf III GTI AGG 2.0
kiedy wrzuce wsteczny i dosc gwaltownie rusze do tylu to przez chwile slychac jakby chrobot w zawieszeniu, nie zawsze tak jest ale najczesciej wtedy jak cofam a jest troche pod gorke
co to jest?
Chrobot na wstecznym
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Łożyska hałasują niezależnie w którą stronę się kręcą.
Nie napisałeś czy chrobocze z przodu czy z tyłu. Miałem podobny problem jak wysiadła mi poduszka mocujaca skrzynię biegów - przy cofaniu skrzynia unosiła się do góry i o coś stukała - słychać było wyraźnie z przodu. Jeżeli gwałtownie ruszysz do tyłu to na skrzynię działaja większe siły i przy uszkodzonej poduszce bardziej podskakuje do góry. Tak samo będzie przy cofaniu pod górkę.
Nie napisałeś czy chrobocze z przodu czy z tyłu. Miałem podobny problem jak wysiadła mi poduszka mocujaca skrzynię biegów - przy cofaniu skrzynia unosiła się do góry i o coś stukała - słychać było wyraźnie z przodu. Jeżeli gwałtownie ruszysz do tyłu to na skrzynię działaja większe siły i przy uszkodzonej poduszce bardziej podskakuje do góry. Tak samo będzie przy cofaniu pod górkę.
wydaje mi sie ze to z przodu jest chrobotbooli pisze:Łożyska hałasują niezależnie w którą stronę się kręcą.