Dry shot NITRO w 1,4 czy to cos da MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dry shot NITRO w 1,4 czy to cos da MK3
siemka ,dzis kolejny mój temacik kupiłem NOS do swojego bzyczka o parametrach +25% moc i +50 % monent obr. czy to sie opłaca,i jaki efekt, max czas jednego strzału
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
ja popieram Baklazana. Lepiej cos przelozyc i na tym pracowac. Rozumiem o co Ci chodzi z tym robieniem nieczego z czegos. Ale popatrz na to tak : z "niczego" - Golfa 1.4 zrobic "Cos" golfa VR6. I w vr6 mozesz dalej grzebac. I takim sposobem zrobisz z niczego cos wiecej.
Bo jak do 1.4 wlozysz nitro to i tak seryjny vr6 Cie objedzie. Takie jest moje zdanie ale nikomu nic nie narzucam.
Bo jak do 1.4 wlozysz nitro to i tak seryjny vr6 Cie objedzie. Takie jest moje zdanie ale nikomu nic nie narzucam.
ja bym wolal vr6 to zamiast 1.4 z nitro masz mase roboty... a bezpieczenstwo vr6 a nitro to bez porowanian na tvn turbo pokazywali kiedy golfa 1,9 w dizelu czy turob czy bez nei pamieta i tam bylo nitro i to kosilo kozacka honde z ponad 250km pod maska a 1,4 ma 75km seryjnie a na nitro to wiecje jak 130km to nie wime czy wycisniesz....
kto szybko jedzie tego wolno niosa
Re: Dry shot NITRO w 1,4 czy to cos da MK3
KOleś ma coś podobnego w sportingu 1.2 75KM plus nitro i powiem że wzrost mocy jest odczulawalnySylvo23 pisze:siemka ,dzis kolejny mój temacik kupiłem NOS do swojego bzyczka o parametrach +25% moc i +50 % monent obr. czy to sie opłaca,i jaki efekt, max czas jednego strzału
mk3 1.4 niema 75km
tylko 60
to co ci da to nitro
zreszta tak jak koledzy pisza wyrzucenie kasy w błoto pewnie instalacja cos okolo 2000-3000zl
napełnianie butli jakies 250zl
taki silnik 1.4 nie jest przystosowany do takich obciazen rzedu strzala 90km i moment 150nm szkoda ze tylko przez chwile mozesz miec osiagi podobne jak 2.0 GTi
a wydales kase jak za 2.0 16V (9A) 136Km
ja bym tak nie zrobil ale kazdy ma swoj rozum i robi jak uwaza
ale braawa za odwage
tylko 60
to co ci da to nitro
zreszta tak jak koledzy pisza wyrzucenie kasy w błoto pewnie instalacja cos okolo 2000-3000zl
napełnianie butli jakies 250zl
taki silnik 1.4 nie jest przystosowany do takich obciazen rzedu strzala 90km i moment 150nm szkoda ze tylko przez chwile mozesz miec osiagi podobne jak 2.0 GTi
a wydales kase jak za 2.0 16V (9A) 136Km
ja bym tak nie zrobil ale kazdy ma swoj rozum i robi jak uwaza
ale braawa za odwage
-
- Nowicjusz