Witam,
to mój pierwszy vw, pierwszy post na forum i od razu pierwsze pytania..
1. W obudowie lusterek mam po 2 luźne wąskie przewody z małymi końcówkami, natomiast wkłady są zwykłe. Sterowanie mam elektryczne (wersja Highline, 2000r).
Czy wystarczy dokupić podgrzewane wkłady, żeby grzanie działało?
2. Przeszukałem forum i wiem, ze nie tylko u mnie tak jest, ale odpowiedzi brak. W komputerze pokładowym nie można wejść do głównego menu poprzez dłuższe przytrzymanie bocznego przycisku na manetce. Jest tylko komputer od spalania itp, nie można wejść do części np od komunikatów serwisowych, jak podaje to polska instrukcja. Czy były rożne wersje tych komputerów?
Z góry dziękuję. Pzdr.
Podgrzewane lusterka oraz komputer MFA
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Trzeba kupić wkłady podgrzewane - zamienić (pamiętaj ze jeśli kupujesz ze szkłem to obejrzyj szkło bo są asferyczne, sferyczne, niebieskie (dobrze przyciemniają światła aut jadących za tobą) i zwykłe czasami szkła które do niczego się nie nadają. Zamieniasz i uruchamiasz ustawiając regulator na 0 i włączasz grzanie szyby tylnej.Axello pisze:1. W obudowie lusterek mam po 2 luźne wąskie przewody z małymi końcówkami, natomiast wkłady są zwykłe. Sterowanie mam elektryczne (wersja Highline, 2000r).
Czy wystarczy dokupić podgrzewane wkłady, żeby grzanie działało?