szyberdach - co mu brakuje?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Forester
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
szyberdach - co mu brakuje?
od samego kupna golfika nie dziala mi szyberdach - zdjalem kawalek podsufitki (oslonki) tak zeby dostac sie do do niego i sprawdzic co i jak a tam jakby czegos brakowalo, widac na fotkach
mozecie powiedziec mi czego mu brakuje, ile to kosztuje i gdzie mozna to dostac ?
czy istnieje jakas mozliwosc ze zostalo to wymontowane z jakiegos innego wzgledu?
dalej go nie rozkrecalem, niewiem czy ma polamane slizgi lub czy cos innego nie tak, bo ani nie drgnie, nie wydaje tez zadnego dzwieku
mozecie powiedziec mi czego mu brakuje, ile to kosztuje i gdzie mozna to dostac ?
czy istnieje jakas mozliwosc ze zostalo to wymontowane z jakiegos innego wzgledu?
dalej go nie rozkrecalem, niewiem czy ma polamane slizgi lub czy cos innego nie tak, bo ani nie drgnie, nie wydaje tez zadnego dzwieku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 20, 2008 11:30 przez Forester, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomek26106
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- maro
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Moze sprobuj go najpierw recznie otworzyc, klucz powinien byc przy silniku ale z tego co widze to go tam nie ma, jest to zwykly imbus wklada sie go tam gdzie jest ta strzalka biala, a co do kostki to na pewno brakuje, powinny byc 2 jedna do silnika (ta wieksza) a druga do przycisku przy lampce (mniejsza)
Żeby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce !!!
Projekt swap 1.4 ABD na 1.8 ABS http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=59966
Projekt swap 1.4 ABD na 1.8 ABS http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=59966
- Forester
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
znalazlem wtyczke , podlaczylem i...dalej nic. poki co otwieram szybera srobokretem (popucham jakies blyszczace suwaki czy cos po obu stronach w przod/tyl) i otwiera sie do gory,
moze mi ktos opisac jka sie szyber chowa do tylu, cz ywchodzi caly i powstaje dziura czy chowa sie w dach cz ywysuwa sie nad dach itp
moze mi ktos opisac jka sie szyber chowa do tylu, cz ywchodzi caly i powstaje dziura czy chowa sie w dach cz ywysuwa sie nad dach itp
- tomek26106
- Użytkownik
- Kontakt:
- tomek26106
- Użytkownik
- Kontakt: