Z tyłu od strony kierowcy niżej siedzi i hałasuje
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Z tyłu od strony kierowcy niżej siedzi i hałasuje
Witam wszystkich pomóżcie.. Autko z tyłu od strony kierowcy wyraźnie nisko siedzi. Na wybojach słychać dosyć niemiłe donośne huki. Sprawdzałem na diagnostyce z 2 razy i mówią że wporządku wszystko... co to może być?
Zajrzałem dziś podł błotniki z tyłu i widze że odboje są w fatalnym stanie(miękkie i poszarpane od dołu :/) Czy one właśnie mogą powodować te objawy? Nigdy obciążony nie jeździłem chybaże poprzedni właściciel często to robił....
Zajrzałem dziś podł błotniki z tyłu i widze że odboje są w fatalnym stanie(miękkie i poszarpane od dołu :/) Czy one właśnie mogą powodować te objawy? Nigdy obciążony nie jeździłem chybaże poprzedni właściciel często to robił....
Ostatnio zmieniony pn gru 24, 2007 12:31 przez TomiTT, łącznie zmieniany 1 raz.
- ssuchyy
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Z tyłu od strony kierowcy niżej siedzi i hałasuje
Witam sprawdz gumę pod sprężyną i jeszcze jedno mi przychodzi do głowy masz złamana sprężyne zdejmij koło i sprawdz:). pozdroTomiTT pisze:Witam wszystkich pomóżcie.. Autko z tyłu od strony kierowcy wyraźnie nisko siedzi. Na wybojach słychać dosyć niemiłe donośne huki. Sprawdzałem na diagnostyce z 2 razy i mówią że wporządku wszystko... co to może być?
diagnostyka nie wykaże wszystkiego
musisz sam zakasać rękawy i do roboty
do sprawdzenia górne i dolne mocowanie (goleni) tam sa gumy stozkowe z podkładkami od góry
a jesli bys już chciał dokładnie sprawdzić proponuje demontaż amortyzatora wraz ze spręzyna (bez problemu wyjdzie ) moze guma oparcia spręzyny jest sparciała moze sprezyna pęknięta )
jak to zdemontować ??????????
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=55474
musisz sam zakasać rękawy i do roboty
do sprawdzenia górne i dolne mocowanie (goleni) tam sa gumy stozkowe z podkładkami od góry
a jesli bys już chciał dokładnie sprawdzić proponuje demontaż amortyzatora wraz ze spręzyna (bez problemu wyjdzie ) moze guma oparcia spręzyny jest sparciała moze sprezyna pęknięta )
jak to zdemontować ??????????
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=55474
Ostatnio zmieniony pn gru 10, 2007 19:42 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
Niechce rozbierać całego zawieszenia nie wiedząc dokładnie o co chodzi :/
Niechce rozbierać całego zawieszenia nie wiedząc dokładnie o co chodzi :/
- krzysiek82
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- krzysiek82
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: