Cykanie i szum podczas jazdy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Cykanie i szum podczas jazdy
Dobry wieczor. Dzis jadac autem uslyszalem cykanie nie wiem co to moze byc bo jak stane to tego nie slychac tylko jak jade na wyzszych biegach na na 4 i 5 nie slychac. a i jak wcisne sprzeglo to slychac szum i nie wiem co to moze byc prosze o pomoc.
- skymax
- Gadatliwa bestia
- Auto: Audi A4 b6 1.9TDI AVF / Golf 3 Variant GT Special 2.0 AGG
- Silnik: AGG
- Kontakt:
Powody:
-sprzęgło-cykało by na wszystkich biegach
-skrzynia biegów- prawdopodobne
-a moze przegób wewnetrzny lub jakas cześc ukladu napewdowego... zobaczy czy cyka na 1 lub 2 na niskich obrotach moze to akurat tylko przegub....
aha,...
u mnie tez cos zgrzyta ale przy wjezdzie pod górke prawdopodonie przegób wew. jade od czasu do czasu zacznie cykac i gdy nacisne hamulec to przestaje na moment sam sie dziwie co jest ale niedlugo remont..pozdro
-sprzęgło-cykało by na wszystkich biegach
-skrzynia biegów- prawdopodobne
-a moze przegób wewnetrzny lub jakas cześc ukladu napewdowego... zobaczy czy cyka na 1 lub 2 na niskich obrotach moze to akurat tylko przegub....
aha,...
u mnie tez cos zgrzyta ale przy wjezdzie pod górke prawdopodonie przegób wew. jade od czasu do czasu zacznie cykac i gdy nacisne hamulec to przestaje na moment sam sie dziwie co jest ale niedlugo remont..pozdro
Ostatnio zmieniony czw gru 13, 2007 22:36 przez skymax, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://fotoo.pl//out.php?i=964086_dsc-1276-copy-.jpg[/img]