Nie działa oświetlenie bagażnika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie działa oświetlenie bagażnika
Witam.
Mam problem, po otwarciu klapy bagażnika nie zapala się lampka w bagażniku.
Dodam że żarówka w niej jest sprawna i wszystkie bezpieczniki są również sprawne.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Mam problem, po otwarciu klapy bagażnika nie zapala się lampka w bagażniku.
Dodam że żarówka w niej jest sprawna i wszystkie bezpieczniki są również sprawne.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
chętnie przyłączę się do tego postu bo mam to samo. dobra żarówka i sam nie wiem. z podobną sytuacją się spotkałem w przednim schowku, ale tam jak przekręcę kluczyk na pierwszą pozycję to się zapala. nie wiem czy tak samo jest z bagażnikiem. ale przecież to bez sensu. trzeba włożyć kluczyk i jeszcze go przekręcić aby było światło????
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witam, jeżeli chcecie sprawdzić czy to jest na pewno mikrostyk to trzeba wykonać kolejno- 1.otworzyć z pilota centralny zamek na wszystkie drzwi ale nie otwierać drzwi samochodu 2. otworzyć klapę bagażnika ,poczekać czy centralny zamek zamknie drzwi i wlączy alarm w samochodzie , jeżeli tak sie dzieje to na 100% mikrostyk bo centralny zamek nie dostaje informacji że klapa jest otwarta i nie zalącza oświetlenia a próbuje zamknąć samochód bo są odblokowane drzwi a nie zostaly otwarte . Zamek jest nierozbieralny (przynajmniej u mnie -ja mam kombi) więc trzeba potrząsnąć kasą . Powodzenia
s
s
a ja mam takie pytanko bo a propo tego światełka też mi nie działa...
gdy zdejmę osłonę aby dostać się do lampki oświetlenia bagażnika i zarówno tylnej lampy znalazłem jeszcze jedną kostkę ona nie jest nigdzie podłączona i nie zauważyłem aby dało się gdzie kolwiek podłączyć.
co to może być za gniazdo???? może ktoś wie???
nie ma to jak jakieś problemy i łamigłóki!!!!
gdy zdejmę osłonę aby dostać się do lampki oświetlenia bagażnika i zarówno tylnej lampy znalazłem jeszcze jedną kostkę ona nie jest nigdzie podłączona i nie zauważyłem aby dało się gdzie kolwiek podłączyć.
A masz dodatkowe gniazdko zapalniczki w bagażniku?bartos01 pisze:a ja mam takie pytanko bo a propo tego światełka też mi nie działa...
Bo jeśli nie to być może to wtyczka od niego.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .