problem z znalezieniem głównego przekaźnika c.zamka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
problem z znalezieniem głównego przekaźnika c.zamka
tak naprawde to problem ten mam w borze ale z tego co sie oriętuje samochód ten nie rożni sie elektryką co do golfa IV..... samochód nie miał alarmu więc kupiłem alarm silicona i nie moge sie podpiąć pod centralny zamek....znalazłem jedno przęsło od prawcych drzwi i podpiołem sie pod nie lecz to nic nie dało impuls na nie nie przechodzi.... prosze niech ktoś mi powie gdzie mam szukać centralnego sterownika od c.zamka.....
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
jest centralny elektryczny
ja tą wiązke znalazłem....i pod nią jak podłanczam alarm to nic nie reaguje ;/ przez to chciałem wiedzieć gdzie jest centralny sterownik od alarmu i pod niego bym spróbował sie podpiącW_I_T_E_K pisze:Poszło na PW
- Paweł Marek
- V.I.P.
rafalo_90, sa różnice w zależności od rocznika i wyposażenia, mam parę rozpisek po angielsku, jeśli to ci pomoże daj meila, są w pdf i w temacie nie wkleję
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
dzięki wielkie koledzy alarm śmiga jak talala i to dzięki waszemu wkładowi tak szybko najbardziej pomógł mi WITEK przesłał fotke na której było pokazane by podpiąć sie pod kable w drzwiach i poszedłem tym tropem...jeśli ktoś by chciał zakładać alarm to szczerze polecam alarm SILICON SRX naprawde bardzo dobry jak narazie... miałem w mkII alarm protectora i nie zbyt go polacam czesto sie restartowały ustawienia pozdrawiam
- Paweł Marek
- V.I.P.