... pracę wtryskiwaczy?
Na Vagu wyskakują mi cztery błędy i szukam pomysłu jak się tego g..a pozbyć dzięki.
1249 Wtryskiwacz cylindra 1-N30
przerwa lub zwarcie do masy
1250 Wtryskiwacz cylindra 2-N31
1251 Wtryskiwacz cylindra 3-N32
1252 Wtryskiwacz cylindra 4-N33
[2,0 ADY,AGG] Który przekaźnik jest odpowiedzialny za...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Witam, czy usunoł Pan juz problem?
W moim mk4 1.4 '99 mam problem że niezawsze zapala za pierwszym razem, czasem dopiero po kilku próbach jeśli dodam gazu. wyskakują mi te same błedy.
MB
[ Dodano: 29 Lis 2009 22:14 ]
Tak odkładałem temat, aż mi auto tydzien temu odmówiło na ulicy posłuszeństwa, szlag trafił pompe paliwa. Wymieniłem pompe oraz przy okazji filtr paliwa. Do tej pory jest OK
[ Dodano: 02 Sty 2010 22:15 ]
Witam ponownie.
Od 2-ch tygodni znowu mam problem, nie chce zapalać za pierwszym razem. szybciej zapala jesli jest zimny, najgożej z zapłonem jesli pochodzi pare minut.
W moim mk4 1.4 '99 mam problem że niezawsze zapala za pierwszym razem, czasem dopiero po kilku próbach jeśli dodam gazu. wyskakują mi te same błedy.
MB
[ Dodano: 29 Lis 2009 22:14 ]
Tak odkładałem temat, aż mi auto tydzien temu odmówiło na ulicy posłuszeństwa, szlag trafił pompe paliwa. Wymieniłem pompe oraz przy okazji filtr paliwa. Do tej pory jest OK
[ Dodano: 02 Sty 2010 22:15 ]
Witam ponownie.
Od 2-ch tygodni znowu mam problem, nie chce zapalać za pierwszym razem. szybciej zapala jesli jest zimny, najgożej z zapłonem jesli pochodzi pare minut.