czujnik pasów,klakson,alarm
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
czujnik pasów,klakson,alarm
witam. dziś zobaczyłem ze na desce rozdzielczej mam czujnik odpiętych pasów, i zastanawia mnie czy ten czujnik jest uszkodzony czy wogóle nie jest montowany,
jeśli nie jest montowany, to jak go zamontować? wie ktoś może?
a druga sprawa to mój klakson, mianowicie raz działa, a raz nie działa, bezpieczniki ok sa, ostatnio działał tydzień temu, a dziś raz zadziałał i do teraz milczy.
i jeszcze jedna sprawa dotycząca alarmu, mam alarm, ale nie dziala, wina chyba lezy po stronie pilota, tzn jak wyjmę i włożę bezpiecznik to alarm zaczyna wyć i nie da sie go wyłączyć, jedynie czekać aż sam zgaśnie.
da się coś z tym zrobić?l
jeśli nie jest montowany, to jak go zamontować? wie ktoś może?
a druga sprawa to mój klakson, mianowicie raz działa, a raz nie działa, bezpieczniki ok sa, ostatnio działał tydzień temu, a dziś raz zadziałał i do teraz milczy.
i jeszcze jedna sprawa dotycząca alarmu, mam alarm, ale nie dziala, wina chyba lezy po stronie pilota, tzn jak wyjmę i włożę bezpiecznik to alarm zaczyna wyć i nie da sie go wyłączyć, jedynie czekać aż sam zgaśnie.
da się coś z tym zrobić?l
Witam
Cześć, ja również proszę Was o podpowiedź, posiadam golfika z 2000 roku, w z zegarach jest widoczna kontrolka od pasów, oraz otwartych drzwi, ale nigdy mi się nie zapaliła Jak mogę rozpoznać że przy pasach jest ten czujnik?? czy może to żarówka strzeliła?? Proszę Was o podpowiedź
martino87, było wyżej
miś fazi pisze:powiem Ci tak że wyłącznik kontrolki pasów , o ile jest , powinien być w zatrzasku pasa kierowcy , i tam powinien iść jakiś kabelek
Ostatnio zmieniony pt sty 16, 2009 20:25 przez maximanek, łącznie zmieniany 1 raz.