pomocy pompa podajaca !!!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Skrzypul 16V
- Nowicjusz
- Kontakt:
pomocy pompa podajaca !!!!!
ludziska padła mi pompa w koszyczku podajaca w baku w corrasie cały osprzet jest g60 silnik tylko 9A 2.0 16v 136 ps i niewiem która kupic z allegro ?????????????? niech ktos pomoze nr pompy 191919051bm 3barowa uciągnie ??? prosiłbym jakis link z allegro która pompe kupic z koszykiem
SPRZEDAM MK2 TD W DOBRYCH PLN !!!!
-
- Nowicjusz
A mnie ktoś poratuje ????
Pomocy !!!!!!!!!!!!
Jakie są objawy zatarcia silnika ?
Jechałam przez 500 m samochodem ze świecącą kontrolką smarowania. Potem zapaliła się na chwilkę kontrolka od akumulatora, a jeszcze później coś zgrzytnęło i zgasł silnik. Potem przy zapalaniu nic nie kręciło. Inni kierowcy zatrzymując się podładowali akumulator, ale niby kręcił, ale nie przepalał. Zaznaczam, że stał przez tydzień pod chmurką nie odpalany. Inne samochody znajomych stały i nic nie było. VW polo 1,4 benzyna 1998 r.
Załaman użytkowniczka
Jakie są objawy zatarcia silnika ?
Jechałam przez 500 m samochodem ze świecącą kontrolką smarowania. Potem zapaliła się na chwilkę kontrolka od akumulatora, a jeszcze później coś zgrzytnęło i zgasł silnik. Potem przy zapalaniu nic nie kręciło. Inni kierowcy zatrzymując się podładowali akumulator, ale niby kręcił, ale nie przepalał. Zaznaczam, że stał przez tydzień pod chmurką nie odpalany. Inne samochody znajomych stały i nic nie było. VW polo 1,4 benzyna 1998 r.
Załaman użytkowniczka
młoda posiadaczka
- Skrzypul 16V
- Nowicjusz
- Kontakt:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b18 ... 9b0a3.html fota mojej pompy w koszyku ..... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... be6ea.html foto bez koszyka a chciałbym kupic z allegro najchetniej cała pompe z koszykiem tylko jaka ????????
[ Dodano: 10 Sty 2009 18:52 ]
widze ze nikt nie umie pomóc
[ Dodano: 10 Sty 2009 18:52 ]
widze ze nikt nie umie pomóc
SPRZEDAM MK2 TD W DOBRYCH PLN !!!!