Pomocy z nr katalogowymi odmy w 2e
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pomocy z nr katalogowymi odmy w 2e
Bardzo potrzebuje pomocy bo moja odma pękła. Mam łącznik o nr 037 103 493 AB i właśnie odma składa się z dwóch części z rury gumowej i plastikowej . Właśnie nie wiem jaki jest nr katalogowy tej części plastikowej . Dodam ze samochód to Seat Ibiza 94 gti 8v 94r Rodzaj silnika 2e o pojemności 2.0. Mam nadzieję ze mi pomożecie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Najlepiej zamiast tej "połówki" kupić całą odmę z gumy (jednoczęściową - bez plastikowej rurki na dole), symbol to 037 103 493 P
Wygląda to tak :
Wygląda to tak :
Ostatnio zmieniony pt sty 16, 2009 10:17 przez zodiak, łącznie zmieniany 2 razy.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Plastykowy kawałek i tak dokupisz tylko w ASO za masakryczne pieniądze, chyba 160 zeta, a to całość co zodiak proponuje (od Paska z silnikiem 2E) kosztyowac bedzie połowę z tego. Ja tak zrobiłem, 2 lata temu 7 dych niecałe.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.